21 de ani de la evenimentele din 13-15 iunie 1990.Iliescu este liber!!

0

Azi se implinesc 21 de ani de cand Iliescu a furat  revolutia Romana  inceputa la Timisoara, si a trimis  minerii la Bucuresti. pentru a sapa ronduri de flori, si sa plantanteze  panselute,  Ion Iliescu Ilici a indemnat minerii sa mearga in piata si sa faca ordine printre golanii stransi in piata Universitati care stirbeau demintatea Romaniei  in fata rusilor(care l-au crescut cu o tata pe Iliescu)  si in acest fel el a hotarat sa faca ordine si disciplina,Si sa-i invete minte golanii care au avut tupeul jegos sa comenteze pe mosia Lui Ilici.

Sursa foto :BaricadaWordpress.com

Tupeul jegos al acestui criminal ordinar, este atat de mare  incat, ar fi in stare sa ceara Romanilor sa-i faca statuie,
Cred ca acest video spune multe despre acesta javra ordinara,

Ce este interesant. este ca presa din Romania nu sufla o vorba despre acele vremuri, Sunt mai importante alte subiecte, gen, Divortul Columbenilor, si scandalul Verzelor, Acum in mare parte le dau dreptate 99,99% din patroni/ziaristi de azi au fost implicati in aceste evenimente,Si averile lor sunt facute cu sange de om,

Ce este bine, este ca mai avem putin si se prescrui faptele, Iar atunci Iliescu,Roman,(felix si voican) Voiculescu, si alte javre ordinare, Vor fi ca curvele(dupa futai), se spala si sunt ca noi.
In mare parte Romanii, care au acum dreptul sa face ce vor ei, Au uitat de acele victime, Si uni chiar au tupeul sa isi bata joc de ei.
Acum intrebarea mea este; Merita sa mori pentru tara? Sa te jertfesti ca alti sa-ti bage dupa scula in gura?
Eu zic ca nu!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UXFD2sKyaBc&feature=player_embedded
 
 
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*