ADATA lansează XPG SX8000, un SSD pentru gaming!

answear.ro

xpg-sx8000ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, anunta lansarea noului SSD XPG SX8000 tip M.2, cu tehnologie 3D MLC NAND Flash si controler SMI 2260. SX8000 intruneste standardele NVMe 1.2 si poate fi conectat direct pe placa de baza prin PCI Express 3.0 x4 (PCIe 3×4) pentru a oferi viteze de 2.4 GB/s la citire si de 1 GB/s la scriere, cu IOPS 100K/140K. SX8000 este disponibil in diverse capacitati (128GB, 256GB, 512GB si 1TB), oferind performantele unei noi generatii de SSD-uri catre tot mai multi utilizatori. O versiune ceva mai rapida si cu un radiator XPG atractiv va fi lansata pana la sfarsitul lunii octombrie, promitand un bonus estetic pentru cei ce doresc sa isi personalizeze carcasa.

Varianta compacta cu interfata M.2 PCI 3×4 ce depaseste orice bariera de viteza
XPG SX8000 se conecteaza la desktop-uri si la notebook-uri prin intermediul interfetei M.2 2280 si transfera datele prin PCI Express 3.0 x4. Latenta scazuta si latimea mare de banda a interfetei PCI ofera viteze de pana la 2.4 GB/s la citire si 1 GB/s la scriere – o performanta de patru ori mai mare la citire si de doua ori mai mare la scriere decat SSD-urile obisnuite SATA 6Gb/s. Rezultatele aleatorii 4K IOPS sunt de 100K la citire si 140K la scriere, de asemenea semnificativ mai mari decat SSD-urile tip SATA. SX8000 este perfect compatibil cu NVMe 1.2, oferind performante mult sporite, iar utilizatorii vor observa imbunatatiri importante, in special timpii de incarcare a jocurilor care necesita resurse sporite sau a aplicatiilor profesionale, cum ar fi randarile grafice sau audio.

Tehnologie 3D NAND flexibila si durabila
SX8000 reprezinta o noua era nu doar in ceea ce priveste performanta, dar si in ceea ce priveste arhitectura sa. Acesta utilizeaza tehnologie fiabila 3D MLC NAND Flash ce permite productia de versiuni cu capacitati de la 128GB pana la 1TB. Cu 3D NAND, fiabilitatea, performanta si eficienta sunt imbunatatite, mai ales datorita posibilitatii de a oferi mai mult spatiu de stocare intr-un dispozitiv mai mic, fara a creste consumul de energie. SX8000 are un rating de 2 milioane de ore MTBF (mean time between failures), adica 25% mai mult decat SSD-urile 2D NAND (care au in medie 1.5 milioane de ore).

Varietate de caracteristici pentru sporirea performantei
Firmware-ul ADATA este special conceput pentru a oferi performante superioare si integritate a datelor fiecarui SSD. SLC Caching-ul inteligent permite SSD-ului sa opereze in modul pseudo single-level cell pentru cresteri ale vitezei, de fiecare data cand este nevoie. Acesta poate, de asemenea, ajuta memoria RAM a sistemului pentru a spori performanta prin Cache Buffer-ul DRAM, ajutand la mentinerea unui flux constant de date, chiar si pe durata celor mai intense activitati. LDPC ECC (low density parity check error correction) previne coruperea datelor si promoveaza integritatea, in timp ce Data Shaping distribuie in mod egal sarcinile intre celulele NAND Flash. SX8000 este, astfel,f un pionier al performantei care ofera un pachet complet de caracteristici ce sporesc fiabilitatea si are 5 ani garantie.

Despre ADATA
ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.
Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

VIZUALIZAT 119 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More