Adevaratul motiv al grevei parlamentate al USL

1

Dupa cum se stie, „parlamentarii” USL sunt in greva. Normal  ziua trece, leafa, diurna, sporurile vin etc. Iar amentele, amanti, rubedenile, angajate pe posturi bine platite, la cabinetele parlamentare incaseaza bani grei.
Sa i-o spuna Lolek si Bolek lu masa din groapa, ca ei doneaza salarile, Este doar un jaf, nimic mai mult. Prosti pun botu, si asa Lolek si Bolek, si gloata lor. se dau sfinti, in toate gaurile posibile.
Alti oamenii, daca nu merg la servici, sunt dati afara,. Dar aceste”jeguri ordinare” nu. isi pastreaza scaunele, salarile, imunitatea parlamentara. sub acoperire careia in realitate, sunt niste clanuri mafiote, si organizati de crima organizata.

Ei spun ca motivul acestei chiul este:

  •  Demisia Robertei Anastase din functia de presedinte al Camerei Deputatilor
  • Guvernul sa nu mai emita ordonante de urgenta si sa nu isi mai asume raspunderea pe diverse legi
  • Abrogarea modificarii regulamentelor care au dat posibilitatea crearii unui grup parlamentar ce nu a participat la alegeri
  • Renuntarea la disciplina parlamentara in PDL, cand se voteaza motiuni de cenzura,

In mare au putina dreptate. Doar ca uita ca aceste hotii, sunt continuate de 22 de ani, Dar cum ei acum au facut o operatie de coasere de himen, sunt virgini in toate gaurile.
Dar motivul real este cu totul altul.se stie ca in 2009 sa facut un referendum.Pentru O singura camera, si minim 300 de hoti. pardon parlamentarii,
Normal acum la alegerile din acest an. Ar fi trebuit sa se puna in aplicare rezultatele acestui referendum.  Ei nu vor asta. La ei ma refer la toate „partidele”.
Cum nu  exista cvorum. normal legea nu se poate aplica. data alegerilor parlamentare este 10 iunie 2012. Adica 2 luni si un pic. Daca „opozitia” nu se prezinta. normal, normal vor ramane tot atatia”hoti”
Acesta este adevaratul motiv, al grevei USL. Eu sunt aproape convins. ca  PDL. nu este strain de acesta greva. Vreau sa mai fac o precizare.
In romania nu exista partide politice,”doar clanuri mafiote numite asa”.  nu exista doctrina de partid, Doctrina de partid este jaful national. In realitate ei nu se dujmanesc intre ei.adevaratul lor dujman, este poporul roman.
Acest lucru, il spune chiar”avortonul politic” din videoclip. Pur si simplu se pisa pe 9 mil. de romani.
 

 

1 afisări

Un răspuns la “Adevaratul motiv al grevei parlamentate al USL”

  1. Am ceva de adăugat la acest articol și anume că nu sunt de acord cu faptul că în 2009 s-a votat doar să se facă o cameră cu 300 de parlamentari.Am participat la acest așa zis referendum în care întrebarea care se punea era cea mai tâmpită posibil și foarte alambicată dând naștere la o grămadă de speculații.Acest lucru ma făcut să nu o votez,dar a contat prea puțin deoarece gloata a votat exact așa cum s-a vrut.PRECIZEZ că atunci pe lângă acest aspect cu numărul parlamentarilor au mai fost și alte subpucte de care mă miră că nimeni nu face referire la ele.Printre acestea era și acordarea de puteri sporite președintelui,deci trecerea de la republica la rep.semiprezidențială,dar și alte lucruri la fel de hidoase.Acel referendum a fost o șmecherie a lui băsescu.Sunt de părere să se organizeze un altul în care întrebarea să fie foarte concisă și la obiect,și garantez că se va vota chiar dacă ciocoilor vechi și noi nu le va conveni.
    Greșești când consideri că doar în România există clanuri,democrația implică clanuri și interese de grup,deci DEMOCRAȚI mult trâmbițată este o greșeală a istoriei.Și ea ca și comunismul s-a denaturat ca idee și a ieșit ce vedem astăzi.Ce dracu de democrație este aia când se dau HG pe șustache și aici mă refer la ultimele aprobate de tâmpitul ala de premier. Ăștia toți trebuie executați întocmai ca Ceaușescu.O nouă revoluție a celor prostiți e necesară,poate chiar o naționalizare e mai bună deoarece ar scuti de mult efort zadarnic justiția.Ne-au scos capitaliștii de la umbră la soare…clar NU ….atunci la gunoi cu ei.Nu e o problemă de mentalitate este un fapt practic ca un răspuns la haosul și hoția generalizată din zilele noastre.
    Asta e convingerea mea.Nu trebuie să te mai obosești să mai faci un comentariu critic nici la adresa televiziunilor acelea deoarece nu fac altceva decât să-și bată gura în van.Cine le ia în calcul?.Câinii latră ursul merge.Personal le compătimesc!.

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*