Adevaratul vinovat pentru accidentul lui Mircea Lucescu

0

De la accidentul. Avut de Mircea Lucescu in  Capitala din luna ianuarie.Permanent. Sa incercat sa se gasesca vinovatul. Normal nu este posibil ca domnul Mircea Lucescu. sa fie vinovat.
Primii suspecti!!
1)  Vatmanul ar fi putut evita accidentul, dar că a părut că a vrut să dea peste maşina lui! Declaraţiile au fost făcute în exclusivitate de Mircea Lucescu pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor.
2) Mircea Lucescu a găsit noi vinovaţi pentru accidentul său din Capitală din luna ianuarie. El dă vina pe Federaţia de Fotbal din Ucraina.
Ulterior a revenit. la suspectul, nr.1.Vatmanul

„Eu sunt primul vinovat. Da, am încălcat legile de circulaţie. Dar vatmanul ar fi putut preveni accidentul cu uşurinţă. M-a văzut întorcînd, era la două sute de metri de mine… Da, a intrat în mine! Erau maşini care mergeau pe sensul opus. Am oprit pentru a le lăsa să treacă. Am rămas cu maşina nemişcată cam douăzeci de secunde, în timp ce tramvaiul avansa spre mine. Vatmanul nu s-a gândit nici o clipă să încetinească. Nici măcar nu a claxonat!”, a declarat „Il Luce” pentru Sport Ekspress, citat de Gazeta Sporturilor.

Azi. cu ajutorul. servicilor secrete straine.KGB,  ASIS, NSD, NSB,DGI,CESIS, AIVD,FBI,CIA,CNI, cat si alte sservici , secrete. care vor sa isi pastreze anonimatul.  Sa descoperit adevaratul vinovat de accident. Numele lui este,. Traian Basescu.
Da. Este adevarat!!! Traian Basescu. este vinovat de acest accident,Pentru ca este presedintele romaniei. Si in romania. si daca esti constipat, tot basescu este „divina”
 
Acest articol este un pamflet. Si trebuie. tratat ca atare!!

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*