hainedevis.ro

- Advertisement -


Adio banii de la UE pentru romania

0
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

ADS-*

Dupa cum se stie omul sfinteste locul.In romania se poate adapta acesta zicala la zilele noastre.Romanul distruge totul.

Dupa ce acum ceva timp. Sfintia sa, Adrian Severin era prins  cu mita. si sa dovedit inca o data de jegul care domneste in romania.

Anul trecut romania a mai pierdut o parte din fondurile UE, din cauza Sfantului Dragnea, care a fost implicat in deturnarea de fonduri de la UE.

Liviu Dragnea, in centrul unui scandal cu fonduri europene

Acum totul sa uitat. iar USL este sfant. si vor sa salveze romania. Azi un alt scandal de coruptie a aparut in atentia Comisiei Europene. Nu in romania. asta este legala in romania.

Iar cum in alte tarii, furtul din bani publici, are limita. nu tupeu jegos ca in romania.Au facut scandal, si au taiat bani.

Mihai-Răzvan Ungureanu a cerut Ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel, din funcţia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autorităţii pe care o conduce. În acest context, Carmen Ionel şi-a dat demisia din funcţia de director general al AM POSDRU, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii.

Comisia Europeană a luat azi  decizia mult  aşteptată,si a întrerupt plăţile către România în cadrul programului POSDRU,  după descoperirea unor deficienţe majore ale sistemului de management şi control.

Nu stiu in ce partid este acesta „tanti” dar oricum nu conteaza. jaful national.este sfant.si ocrotit de justitie. Iar pierderea romaniei nu este mare.peste o sută de milioane de euro. o nimica toata!!!!

Jegul din tara asta nu va disparea niciodata!!!!!! Amin

chilipirul-zilei.ro/

- ADS -

Vizualizari: 16
Spune ce crezi