Adrian Năstase asteapta verdictul în dosarul „Mătuşa Tamara”

0

Dictatura portocalie  este foarte mare, si isi bat joc de oamenii cinstiti care au condus romania pana acum,Le fabrica dosare penale doar pentru as bate joc de ei pentru ca nu fura in rand cu ei,
In acesta situatie se afla si stimatul,cinstitul,incoructibilul domn Adrian Nastase,Care saracul a primit o mostenire de la o matusa,Matusa care a pus ban pe ban,nu a mancat etc. pentru ca din pensia ei micuta sa-i lase o avere nepotului ei favorit Adrian Nastase. Cum pot fi aceste javre portocali asa de nesimtite!!! incat sa isi bata joc de acest domn,si de matusa lui!!

Acesti oameni au muncit 25 ore/24, pentru a face bani,nu au furat,nu au avut contracte cu statul, si au trait la limita saraciei..
Cum poti face asa cevaaaaa! Dictatura portocalie este foarte mare.
Astazi  stimatul prea sfantul nostru Adrian Nastase afla daca va fi condamnat in acest dosarpolitic:

Fostul premier Adrian Năstase află astăzi dacă va fi condamnat sau achitat în dosarul „Mătușa Tamara”.

Judecătorii Curții Supreme au încheiat încă de la începutul lunii dezbaterile în acest proces, dar au decis sa amâne pronunțarea pentru astăzi. Decizia pe care o va lua Secţia penală a ÎCCJ nu este una definitivă şi va putea fi contestată.
Năstase a declarat că aşteaptă „cu optimism” pronunţarea în acest dosar  şi s-a declarat convins că va fi achitat, deoarece dosarul este „politic”, „firav”, „cu tot felul de poveşti de ordin filosofic”.Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

Este inadmisibil ca acest domn.sa fie condamnat,Daca el va fi condamnat la inchisoare cu suspendare.Eu ma voi sinucide in direct, nu se poate asa ceva!!
Acum sa vorbim serios. cine este atat de imbecil sa creada ca acesta „javra”comunista va fi condamnat cu executare! garantat va fi gasit nevinovat!! la cat a furat a cumparat toata „justitia”
Ala bala portocala cum va fii condamnat nastase:
1) Cu suspendare >>> Cu executare
2) Mevinovat..
3) Sau se amana procesul pana la anu cand se prescrie fapta”’
Nu pot sa nu ma abtin sa nu imi spun parerea despre o mare prostituata de lux. numita ……….,   “Justitia din Romania este in proportie de 99,99% corupta jegosa,imputita, si populata doar de niste hoti,criminalii,spagarii ordinari,care nu fac altceva decat sa isi faca avere pe spinarea poporului, si sa faca ce vrea maciuca lor, nimeni nu le poate face nimic”http://realitateafaracenzura.ro/category/stiri/justitie-2/page/2/

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*