Adrian Năstase condamnat cu suspendare in dosarul Zambaccian

0

Dupa cum spuneam acum cateva ore nimeni nu va fi condamnat in romania pentru coruptie. Mai repet:
Bancul tuturor timpurilor.  Adrian Năstase riscă închisoarea cu executare intrun dosar de coruptie. Im i vine sa rad. Dupa parerea mea asta nu se va intampla in romania. Poate daca vom aduce judecatorii, din orice tara din africa. Pentru ca justitia din romania este 99,99% corupta, si implicata chiar ea in mafie, si crima organizata.

Cu toate ca sansele sa se aplice pedeapsa cu executare este de 0,1%. asta pentru ca este in opozitie. Si sa nu uitam ca coruptia generalizata se trage din perioada cand el a domnit in romania. Va dati seama ca, cei care au fost creati de el. nu isi vor inchide mentorul.
Procurorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a solicitat, marţi, la instanţa supremă, pedepse de închisoare cu executare în cazul fostului premier Adrian Năstase, a soţiei acestuia, Daniela Năstase şi a Irinei Paula Jianu, în dosarul “Zambaccian” în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie.
Dupa cum am spus. totul va fi o mare vrajeala, un spectacool ieftin, marca justitiei romane. un spectacol in care 99,99% in rolulile principale joaca niste actori corupti, din maduva oaselor, din tata-in fiu.
Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj, în dosarul „Zambaccian”, fiind achitat pentru infracţiunea de luare de mită.
Pai veti spune, pai a luat cu suspendare, si ai inseamna cazier, ii se rupe pul@ sau vulva, lui nastase de acel cazier. Continuarea
Daca cineva mai crede in „justitia” din romania, este in imbecil.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*