Adrian Nastase, condamnat la doi ani de închisoare cu „Executare”

0

Dupa cum se stie in romania, justitia este 99,99% corupta, Iar daca ai bani, poti face ce vrea pul@ ta! Daca esti parlamentar,senator etc. atunci chiar poti face ce vrea pul@ ta, poti fura, iar daca prin absurd, cineva se leaga de tine ,este razbunare politica.
In categoria  baietilor desteptii „mafiotilor” face parte si  Nastese, A  facut ce a vrut „vulva lui” si face, La cate dosare are pe rol,la toate a iesit bazma curata, este cinstit,curat ca lacrima.

Acum ceva timp a fost gasit nevinovat in dosarul Mătuşa Tamara, deci a mai ramas cate-va
Azi acest nene a avut un proces, numit dosarul Trofeul Calitătii, in care era acuzat de  în strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când nenea Nastase  a candidat pentru Presedintie din partea PSD
Adrian Năstasea fost condamnat la doi ani de închisoare, luni, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în procesul „Trofeul calităţii”, în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD, Realitatea net:
Sentinta nu este definitiva,va urma recursul, unde cu siguranta va fi gasit nevinovat.
Dupa cum se stie in cazul acestor „*mai animalule” poezia este: Razbunare politica,dosar politic etc.  Asta  normal in functie de sentinta.

  • Ce zicea acest”om” cand a fost declarat nevinovat in dosarul Matusa Tamara,

Adrian Nastase, a apreciat munca magistraţilor, afirmând că judecătorii „au citit cu adevărat” dosarul în cauză, spre deosebire de cei care l-au comentat,

  • La acest dosar Trofeul Calităţii, lucrurile sau schimbat, normal si sentinta este alta.

Adrian Nastase, ia  acuzat  pe judecători că au făcut jocul politic murdar al lui Traian Băsescu.

In romania niciodata nu va fi condamnat unul din  hotiiiiiii, care au furat de 22 de ani,Aici ma refer la cei care acum sunt botezati: Parlamentar, senator, avocat, militian, judecator, si implicit ” om de afaceri”

Numai o minte diabolica mai poate crede in Justitie. in Romania

 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*