Adrian Nastase risca inchisoarea cu executare?

0

Bancul tuturor timpurilor.  Adrian Năstase riscă închisoarea cu executare intrun dosar de coruptie. Im i vine sa rad. Dupa parerea mea asta nu se va intampla in romania. Poate daca vom aduce judecatorii, din orice tara din africa. Pentru ca justitia din romania este 99,99% corupta, si implicata chiar ea in mafie, si crima organizata.
Cu toate ca sansele sa se aplice pedeapsa cu executare este de 0,1%. asta pentru ca este in opozitie. Si sa nu uitam ca coruptia generalizata se trage din perioada cand el a domnit in romania. Va dati seama ca, cei care au fost creati de el. nu isi vor inchide mentorul.

Procurorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a solicitat, marţi, la instanţa supremă, pedepse de închisoare cu executare în cazul fostului premier Adrian Năstase, a soţiei acestuia, Daniela Năstase şi a Irinei Paula Jianu, în dosarul „Zambaccian” în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

În faţa judecătorilor instanţei supreme, procurorul DNA a arătat că acuzaţiile de luare de mită şi şantaj în cazul lui Adrian Năstase sunt pe deplin probate prin înregistrări ambientale, acte şi expertize contabile ce dovedesc aducerea unor importuri din China prin societatea Vertcon.  Continuarea
Sunt curios ce  se va intampla. Oare sa pun sa tai un sobolan, pentru piftele?  Cine va veni cu prastia?
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*