pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Adrian Severin corupt sau incomod?

eurogsm.ro

- ADS -

Dupa o pauza de 10 zile .Azi voi incepe din nou cu un subiect care este discutat  in presa internationala mai mult ca in tara jafului institutionalizat.si legalizat de hoti carte conduc Romania de 22 de ani. este vorba de cazul lui Adrian Severin. si a colegilor austriacul Ernst Strasser, si slovenul Zoran Thaler. care au fost filmati de ziaristi de la The Sunday Times cand a acceptat suma de 12000€ pentru a introduce un amendament in Parlamentul european. in favoarea unei firme care ar fi fost reprezentata de respectivi ziaristi.

Acum tinand cont ca ce se naste din pisica soareci mananca. nu se putea ca .euroHOTUL: care reprezinta romania sa nu accepte un ban venit pe dea moaca. cum merge in tara hotilor. De unde a plecat cu obiceiul invatat. si cu lectia daca esti prins este o razbunare politica pentru ca. sunt un „om, cinstit si incomod.

Asta a scpus „stimatul,, Adrian Severin la o conferinta de presa acum cateva zile. Acum ce este curios ca colegi lui de bani veniti moaca austriacul Ernst Strasser, si slovenul Zoran Thaler. au demisionat din functile avute de ei in Parlamentul European fara tam tam. Doar conationalul nostru nu vrea sa plece de acolo doar cu picioarele inainte. si cum am spus mai sus cu acuzati ca este o inscenare politica. si ca filmarea este un trucaj. toate astea pentru al discrimina pe el. Pana acum nu sa dat numele celui care ar fi facut inscenarea dar cum se stie ca in Romania cine are un furung pe coaie da vina pe conducerea actuala Pdl si dictatorul Basexu. se stie deja cine este vinovatul.

Pentru asta pot da si un argunent cine este aliat la hotia din Romania cu PDL? normal UDMR. cine este unul din cei 14 vice-președinți ai Parlamentului European? normal Laszlo Tokes. Care ar fi avut toate parghile pentru a trage sforile.pentru al umili pe Sfantul Severin. Acum va urma scandalul cine ii va lua locul in cazul in care isi va da demisea din acel loc caldut si bine platit de unde sa suit.

Nu mai dau detali despre alte amanunte despre acest….. pentru astea le gasiti peste tot prin presa. Am gasit pe evz.ro ca omul sa dus la munca si colegi lui din PP la-u huiduit pe cel mai cinstit euroHOT.

„Atunci când preşedintele PE, Jerzy Buzek, a deschis şedinţa cu acest subiect şi a anunţat că Adrian Severin a ales să nu demisioneze din funcţia de europarlamentar, din sala s-au auzit fluierături şi apostrofări, în special din partea grupului socialiştilor europeni din care Severin a făcut parte până ieri”, a declarat europarlamentarul Marian Jean Marinescu pentru aceeaşi sursă. evz.ro Eu cred ca pe Adrian Severin il doare la 3 metri in fata sculi de cei care il huiduie. Plus ca ii prevad un viitor loc in conducerea Romaniei din 2014 incolo. poate chiar premier.

In concluzie porc domle Basescu asta sa ii plateasca si pe aia de la The Sunday Times pentru a se razbuna pe dujmani lui politici.

[polldaddy poll=”4777504″]


 

VIZUALIZAT 22 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și
4 Comentarii
 1. severin spune

  Mai nene blogarel

  Inainte sa faci comentarii ‘inteligente’ pe net pune mana pe o carte de gramatica si invata macar regulile de baza…
  Invata macar cand se scrie cu doi de ‘i’ si sa folosesti *cratima corect.

  Nu mai zic de o constructie coerenta, de punctuatie, diacritice…

  *CRÁTIMĂ, cratime, s. f. Semn grafic (-) folosit pentru a lega două sau mai multe cuvinte care se pronunță împreună, pentru a despărți cuvintele în silabe etc.; liniuță de unire.

 2. admin spune

  Mai nea severine. Iti multumesc de efortul depus. de a da 3 clik-uri. pentru a veni de pe softpedia pana aici.pentru a ma corecta.
  Adresa ta de mail. este catalogata ca spam.era sa sterg comentariul tau.
  1) In limita timpului disponibil voi face ce ai ordonat.
  2) Dupa cum am vazut ai venit. aici de la comentariul meu. la adesa lui Severin. Nu te speria te las sa sugi de la el linistit,Poate obti pentru acest comentariu. o prima in bani. sau o portie dubla de supt.

  Spor la supt. si ai grija sa nu te doara falcile.

  Spor la munca. Si bafta in continuare.

 3. […] timp,in care Adrean Severin a luat spaga, Un articol despre bravul nostru europarlamentar se gaseste AICI Normal ca sa inceput cu cunoscuta poezie, ca este o razbunare politica,si el este cinstit, Curios […]

 4. […] ce acum ceva timp. Sfintia sa, Adrian Severin era prins  cu mita. si sa dovedit inca o data de jegul care domneste in […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: