Al-Qaida ameninţă:Vom razbuna moartea lui Osama ben Laden,

0

Dupa cum cu siguranta se stie teroristul nr.1 al lumi Osama ben Laden, a fost asasinat de armata americana, in noaptea de 1 mai anul acesta, Pana acum a fost doar fericire,extaz, si  multumiri aduse americanilor pentru aceasta asasinare, Eu am specificat de la inceput ca, acesta fericire nu va fi si de partea musulmanilor, In n 2 ariclole LINK 1 LINK 2

Azi se pare ca in mare parte am avut dreptate, si organizatia terorista al-Qaida, a confirmat moartea lui Osama ben Laden, cat si ca vor razbuna moartea lui,   Declaraţia al-Qaida spune că sângele lui ben Laden „nu va fi irosit” şi că reţeaua va continua să atace SUA şi aliaţii.
Stirea a fost publicata de RealitateaTv. care au preluat stirea de la Reuters

Moartea lui ben Laden va fi „un blestem” pentru SUA, a spus reţeaua, chemând la revoltă în Pakistan.
Declaraţia mai spune că o înregistrare audio a lui ben Laden va fi făcută publică în curând. Ea ar fi fost realizată cu o săptămână înainte de uciderea sa.
„Sângele lui ben Laden va fi un blestem pentru americani şi agenţii lor. Fericirea lor se va transforma în durere, iar sângele lor va fi amestecat cu lacrimi. Cerem poporului musulman din Pakistan să se revolte”, potrivit declaraţiei. RealitateaTv.

Dupa ce a aparut stirea ca Romania a participat cu informati la prinderea (asasinarea)lui Osama ben Laden, am banuieli ca romania va fi o posibila tinta a acestor atacuri.
 

 

 
 

 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*