Alin Trasculescu, arestat preventiv pentru 29 de zile

0

Tribunalul Bucuresti a admis, joi, cererea procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva pentru 29 de zile a fostului deputat Alin Trasculescu. Politicianul este acuzat de procurorii anticoruptie ca ar fi pretins 200.000 de euro pentru a interveni pe langa autoritatile vrancene ca sa atribuie contracte de investitii unor societati. In plus, reprezentantul Directiei Nationale Anticoruptie a declarat joi, la Tribunalul Bucuresti, ca in timpul anchetei, fostul deputat Alin Trasculescu si-ar fi pus oamenii sa fileze masinile procurorilor anticoruptie, ceea ce arata „indrazneala infractionala a inculpatului”.
Potrivit procurorilor DNA, citati de Mediafax, fostul deputat ar fi „tocmit” oameni care sa pazeasca si sa supravegheze intalnirile sale cu Marian Calota si Alexandru Vintilescu, context in care ar fi fost filate si masinile anchetatorilor anticoruptie.
Procurorii anticoruptie au solicitat, luni, Tribunalului Bucuresti preschimbarea termenului de judecata dat de catre instanta in cazul cererii de inlocuire a masurii preventive a fostului deputat Alin Trasculescu din interdictia a de a parasi tara pe perioada cercetarilor cu cea de arest preventiv.
Foto: jurnaluldevrancea.ro
Mai multe detali pe justitiapoporului.ro
 
 
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*