casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Am facut si acest pas!Realitateafaracenzura.ro este gazduit de HostX

eurogsm.ro

- ADS -

Dupa problemele foarte mari cauzate de serviciul de host unde era gazduit Blogul si forumul. care in proportie de 35% zilnic era cazut serverul pe perioade mai scurte sau mai lungi de timp.si  provoca erori la acesare. Am hotarat sa fac un pas care era planificat peste cateva luni. Si anume Hostarea siteului pe un serviciu de host platit.care era planificat pe atunci cand se merita investit intrun asemene serviciu. in functie de utilizatori.si de interesul pentru blog si implicit pentru forum. Dar motivele tehinice m-au facut sa fac acest lucru mai repede.din motivul ca in site sau un forum nu va avea succesuri. daca zilnic este cazut.

Gazduire web

Am tot cautat un serviciu care sa ofere cateva lucruri. care din pacate in Romania nu se gaseste. Si neavand ce face am renuntat la unele pretenti din partea mea. si am ales sa fac un abonament de gazduire la HostX. Care ofera trafic nelimitat si un spatiu de stocare de 5 gb. si preturile mi se par acceptabile. De ieri am cumparat abonamentul iar azi au fost finalizate toate operatile de transfer. a continutului. in acest moment totul pare OK. si se vede si o micsorare a timpului de incarcare a Blogului.

melimeloparis.ro

La forum raman restrictile de postare inca cel putin 1 zi pentru a verifica daca nu a fost afectata baza de date dupa problemele avute(forumul a fost cel mai afectat) Dupa care se da liber la discuti Doar cu bunu-l simt. Ca la Altex. doar cu buletinul.

Eu sper ca ghinionul sa dispara de acum, Si totul sa mearga bine.

Pe aceasta cale le multumesc celor de la serviciul tehnic pentru munca depusa pentru a muta situl. Si  pentru rapiditatea cu care au rezolvat micile probleme aparute.

VIZUALIZAT 58 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și
2 Comentarii
 1. dumi spune

  Bravo,ai facut mai devreme acest pas .Succec!

  1. admin spune

   Sa vedem ce va iesi.Eu nu am vrut sa fac asta doar daca se merita.adica daca avea trafic Blogul si Forumul. dar din acauza problemelor avute. care erau de la hostu nu am avut ce face.

   Sper sa nu imi para rau. asta ramane de vazut.
   Mersi de urare acest succesuri. (daca vor fi) vor fi si cu ajutorul cititorilor. si a userilor inscrisi pe forum.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: