Amenintari cu moartea! Recidiveaza Victor Ponta?

0

Dupa ce Deputatul PSD Adrian Solomon care condideaza ca deputat pentru PSD.  a declarat: “Se-aude că domnul Mihai Răzvan Ungureanu ar vrea să vină pe 1 Mai la IRB. Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimţirea, că tupeu are cât cuprinde, să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la primărie să afle ce-i doare pe bârlădeni de la primarul municipiului Bârlad va avea nu soarta lui Tăriceanu ci soarta lui Aldo Moro. Şi asta nu-i o ameninţare e o asigurare, domnul prim-ministru. Să vii tu în Bârlad şi să nu te opreşti pe la primărie, să n-ai bunul simţ să suni la primărie înainte că vii“,
Acum vine randul, avortonului politic,Ponta. Sa ameninte cu moartea: „Gândiţi-vă că am pierdut cinci luni. În luna noiembrie aceste Comisii (de Sănătate şi de Muncă, n.r.) prin votul majorităţii lor, au dorit să rezolve problema şi Anastase nu a vrut. Deci ce răspundere? Ce să spun? Nici dacă-i împuşti nu e suficient”,
Sa nu uitam, ca „mamica lui Ponta, ilici, a impuscat sute de oameni, Si se mai spune si micul titulescu, a fi implicat, direct sau indirect  intr-o crima. Crima comisa in cazul lui  Cristi PANAIT?
Ultimele cuvinte a  mortului, Cristi Panait, au fost “E PONTA! Cainele PONTA m-a ucis!”.
Stiu ca prin anul 2004, o televiziune(nu mai stiu care) a facut un reportaj documentar, cu acest caz,  iar ponta, fugea de interviu, Oare isi da Ponta arama pe fata?
Eu cred ca da!
Dar in mare parete, are dreptate, dar a uitat sa se includa si el, cu familia lui, si cu tot PSD+PC+PNL. Toti ar trebui impuscati, nu doar PDL-isti. TOTI, Mai tovarase ponta!!!!!!
Mai multe date despre cazul Panait.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*