pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Andrei Răzvan Plăcintă AMR

eurogsm.ro

- ADS -

Dupa regula sunt plod de parlamentar. fac ce mi se scoala mie.Vine si: Andrei Răzvan Plăcintă, fiul fostului ministru al Tineretului, Sorina Plăcintă, senator PDL, a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore. El este acuzat de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, distrugere şi tâlhărie.

După ce a fost lovită, tânăra a vrut să plece, urcându-se la volanul unui Volkswagen, proprietate personală, dar Andrei Plăcintă a blocat-o cu maşina sa, un Renault Laguna.

Un bucureştean, martor al incidentului, a încercat să intervină pentru aplanarea conflictului, fără rezultat însă. Când a văzut că tânăra s-a urcat în maşină, Plăcintă a sărit pe autovehiculul acesteia, spărgând luneta şi oglinda. Apoi, s-a urcat în maşina sa şi a trecut peste bucureşteanul care a încercat să îl oprească. Bărbatul a rămas blocat sub Renault.

Un al doilea martor la incident a încercat să intervină şi a tras cu pistolul cu bile de cauciuc – pe care îl deţinea legal – pentru a-l speria pe tânăr.

Răzvan Andrei Plăcintă a fugit de la locul faptei. A fost apelată Poliţia Rutieră, care, la rândul său, a chemat Poliţia judiciară. Renault-ul a fost răsturnat pentru a-l scoate de sub maşină pe bucureşteanul blocat. Dosarul este instrumentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Ulterior, Răzvan Andrei Plăcintă a fost internat la Spitalul Universitar Bucureşti, unde a fost audiat de anchetatori în cursul dimineţii de ieri. Nici procurorii şi nici medicii nu au putut confirma dacă Răzvan Andrei Plăcintă consumase produse etnobotanice, de altfel nici la spital nu i-au fost făcute analize pentru a se depista aşa ceva.

În jurul orei 17, a fost citat la Parchet pentru a i se lua o a doua declaraţie iar procurorii au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore. Andrei Răzvan Plăcintă a fost tratat pentru răni superficiale la nivelul mem-brelor, în Serviciul Urgenţe de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, iar marţi la prânz a plecat din unitatea sanitară, a declarat purtătorul de cuvânt al SUUB, Bogdan Popescu. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) a mai precizat că o altă persoană care a fost implicată în incident a ajuns la spital, cu răni superficiale, însă nu a necesitat internare.

Ce spune senatorul PDL Plăcintă despre acuzaţiile aduse fiului său

Senatorul PDL Sorina Plăcintă şi-a exprimat poziţia în legătură cu aceste evenimente prin intermediul unui comunicat de presă în care se menţionează următoarele: „Andrei Răzvan este un tânăr responsabil, de 20 de ani. În cazul în care vor fi demonstrate informaţiile prezentate public, el va răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat. Doar ancheta instituţiilor abilitate poate stabili dacă el a acţionat în legitimă apărare sau a comis o greşeală. Cred în justiţie, cred în principiul că legea se aplică tuturor, cu aceeaşi unitate de măsură. Crezul meu în acest principiu reprezintă singura mea implicare politică în acest incident”.

Tot ieri, fostul ministru al Tineretului a fost audiat ca martor de procurorii bucureşteni în dosarul în care este cercetat fiul său. Senatorul Sorina Plăcintă a plecat de la Parchetul Tribunalului Bucureşti cu o maşină cu număr de Senat, ea nefăcând nicio declaraţie jurnaliştilor. l Fiul senatorului PDL a fost implicat şi în alte scandaluri. Astfel, el a postat pe contul său de pe facebook fotografii în care apare urinând pe o troiţă maramureşeană, iar în 2009 a postat imagini în care săruta un bărbat.

Avocatul lui Plăcintă spune că a fost o ceartă între îndrăgostiţi

Avocatul lui Andrei Plăcintă a declarat jurnaliştilor, după reţinerea clientului său, că ceea ce s-a întâmplat, luni seara, nu reprezintă decât o ceartă între îndrăgostiţi, iar Parchetul „face prea mult caz” din aceasta. Avocatul Daniel Oltean, citat de Mediafax, a declarat, la ieşirea din Parchet, că nu există probe care să contureze infracţiunea de tentativă de omor de care este acuzat Andrei Plăcintă şi că totul se rezumă la o ceartă între îndrăgostiţi. El a refuzat să dea detalii, spunând că ancheta este la început, însă a precizat că speră ca instanţa, ţinând cont de contextul dat, să nu emită mandat de arestare preventivă. SURSA

Pot face pariu ca la ora 17-00 va fi liber ca pasarea cerului si sa faca din nou ce vrea muschi lui de plod de om politic. Nu ar fi primul caz de acest fel. si nici ultimul.

Se va gasi o scuza gen are muschi.ochi caprui, da mue. se linge cu baietii. in concluzie este nevinovat.Ia priviti ce le da el romanilor

Egalitatea in fata legi este o prosteala pe fata

 

Cronometru AMR. a plodului Andrei Răzvan Plăcintă. pana la libertate.


VIZUALIZAT 59 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și
8 Comentarii
 1. condor spune

  Puscarie 10 ani, fara dreptul la recurs si fara dreptul de eliberare inainte de termen. Daca scapa „maine va omora” pe cineva. sa fie justitia de asta data „ne.oarba”.

 2. condor spune

  Am postat de pe calculatorul altcuiva, nu mi-am dat seama ca era logat cu userul sau, daca doriti sa schimbati userul sau sa stergeti comentariul.

  1. @InfoRol spune

   De ce sa sterg com? pe mine nu ma deranjeaza.

   Daca vrei il pot edita cu ce vrei tu?

 3. condor spune

  schimba autorul cu condor

  1. @InfoRol spune

   Rezolvat. Am lasat link-ul din user. nu ai zis daca vrei sa-l scot si pe ala?

   1. undemergituvantule spune

    da, condor are alt link: condorsthinking

 4. […] bani,functi,relati pot ce vrea pul@ mea, pot omora la alegere oamenii pe strada fara a pati ceva, Exemplu  si exemplele sunt cu […]

 5. […] Andrei Răzvan Plăcintă AMR […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: