casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

ANPC avertizează: produse traditionale false!

eurogsm.ro

- ADS -

Dupa cum se stie, in romania, toate institutile sunt corupte, si nu apara interesul celui pentru care a fost infintata. Una din institutile care ar trebui sa apere cetateanul este: ANPC Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului. acesta „institutie” pretinde ca apara consumatorul. dar dupa parerea mea. aceasta instututie in realitate apara doar interesele mafiei.

Azi acesta „institutie” a facut publica o informatie vitala pentru oamenii.

Mare atenţie la alimentele pe care le cumpăraţi pentru masa pascală, mai ales dacă le preferaţi pe cele tradiţionale, ne avertizează Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.

După ce a găsit pe piaţă „parizerul ca la bunica acasă”, ANPC a ajuns la concluzia că mulţi producători sau comercianţi vând produse cu denumiri care induc ideea falsă că ar fi tradiţionale.

„De foarte multe ori, din dorinţa de a se introduce pe piaţă unele produse tradiţionale, producătorul sau comerciantul vine cu tot felul de idei, iar prin denumirea pe care o dă produsului respectiv încearcă să inducă la consumator ideea că acel produs este unul tradiţional, ori un produs tradiţional nu este acela căruia operatorul care-l produce îi spune «parizer ca la bunica». Eu nu ţin minte ca bunica să producă vreodată parizer„, a declarat şeful ANPC, Cnstantin Cerbulescu. sursa

melimeloparis.ro

Dar nimic mai mult. nu numele producatorului, nu inchiderea acestuia etc. Doar atat.

Dar se pare  ca ei  au descoperit apa calda. Acesta practica este de 22 de ani. pana azi nimeni nu a fost inchis pentru asta.Imi aduc aminte ca acum ceva luni. toata presa scria despre o bacterie, care era periculoasa pentru oameni, care a fost descoperita in apa minerala. Toti spuneau sa nu se foloseasca apa. dar nu se dadea numele acelei ape.

De aici ne dam seama ca in proportie de 90% ANPC. protejeaza in realitate falsificatori de alimente. Normal va dati seama cata spaga se ia de acolo.

Eu  am facut prin 2004 o reclamatie telefonica la ANPC Mures. Dar am zis ca nu mai fac asta cat traiesc eu. Raspunsul la sesizarea telefonica, a fost, a pai nu avem ce face, cumparati alt produs, Toate astea dupa ce au aflat numele magazinului. Normal magazinul apartine de un influent om din PSD.

Spaga si hotia este de 99%  si in acesta institutie. Ca in toate aceste instituti.

VIZUALIZAT 22 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și
1 Comentariu
  1. […] nu uitam de avertizmentul dat de: ANPC avertizează: produse traditionale false! doar ca au uitat sa dea si detali, pentru ca consumatorii, sa stie de ce sa se […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: