Apel DISPERAT al unei familii de mureșeni care nu-și poate aduce acasă tatăl DECEDAT în Italia!

0

Andras avea 50 de ani și muncea pentru cei 7 copii. Va rugam frumos sa distribuiti.. .

Infarctul a fost cauza care la răpus mult prea devreme pe târgumureșeanul Andras Szekely, în vârstă de 50 de ani. Tatăl a 7 copii, Andras era plecat de 3 ani în Italia la munca pentru a-și putea intretine familia.

Familia este acum disperata și implora după ajutor pentru ca nu dispune de banii necesari pentru a-și putea aduce și îngropa creștinește tatăl acasă la Tirgu Mures.

Din păcate autoritățile din Italia nu le oferă niciun fel de ajutor, iar costurile se ridica la 2.600 de euro.

Iată apelul lansat de Noemi Szekely, una dintre fetitele lui Andras:

„Ne-ai lasat singuri. Stiu ca de acolo de sus o sa ne veghezi. Odihneste-te in pace, ma gandesc la tine mereu si inca nu imi vine sa cred. Te iubesc enorm.

Rog toți prietenii care mă pot ajuta să îl aduc acasă pe tatăl meu decedat din Italia, cu cât puteți,cu cât de puțin doar să îl putem îngropa in țara lui natală, m-ați ajuta enorm de mult pe mine și pe familia mea (cine dorește să ne ajute, mă poate contacta la numărul  0754691207)” scrie Noemi pe pagina de Facebook.

 

Orice om cu inimă bună care vrea să ajute acesti copii să îsi ducă tatăl acasă pentru inmormănta în părnăntul strămosesc poate dona la Banca Transilvania, pe numele Szekely Ioana Cătălina în conturile:
• cont Euro: R023BTRLEURCRT0407438501

• cont RON: R073BTRLRONCRT0407438501

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*