pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

ARTAV Antivirus-real sau Rogue antivirus?

eurogsm.ro

- ADS -

Azi am dat peste un soft antivirus gratuit, care este oferit prin intermediul, mai multor intermediari, care garanteaza ca softul este unu curat si „clean 100″” numele lui este ARTAV Antivirus, Are un mume foarte cudat, si am zis sa vad ce se spune despre el,(imi place sa ma joc cu ei) La inceput am luat numele lui si i-am dat ordin la nea gooagel sa caute despre el tot ce se gaseste pe net despre el, REZULTAT dupa cum se vede rezultatele cautarii sunt destul de confuze, Pe al-3 loc apare pagina producatorului, Si restul sunt doar pagini fara prea multa importanta, pe pagina 4 apare ca este oferit spre descarcare de softpedia, Am apasat repede pe buton download, si am dat nerabdator  clik pe instaler, in masina virtuala,instalarea sa facut in cel mult 5 sec(cred ca este un record mondial)

Am intrat pe pagina oficiala, Ce am gasit pe pagina oficiala, Cateva recomandari de la 2 site-uri de Download printre care si softpedia, de unde am si descarcat antivirusul minune.Ce mie personal mi se pare suspect la pagina oficiala, este creata pe platforma WordPress si folosesc o tema gratuita cu putine modificari, dar ce este curios este ca nu este pe wordpress.org, ci pe wordpress.com. pentru ca mie mi-a detectat  un cont de pe wordpres. com. la accesarea pagini.

Eu acum am ceva dubi, si normal cateva intrebari,

1) Cum poate oferi protectie un antivirus care se instaleaza in 5sec?

2) Cum poate oferi un producator de soluti de securitate un produs de calitate, si seriozitate, cand au pagina oficiala gazduita pe o platforma gratuita?

3)De unde se fac update-urile. pentru virusi?

melimeloparis.ro

4) Cei care promoveaza acest soft ca sigur, nu verifica pagina oficiala?

Am facut in timp ce scriam acest articol, o scanare full, cu acest antivirus minune, pe un sistem EXTREM de virusat,cu tot felul de minuni, iar rezultatul a fost ZERO.

Eu nu recomand folosirea acestor softuri, Dupa parerea mea acest soft este ori un

Rogue antivirus sau o gluma proasta facuta de ceva pustani.

Si plus de asta mai lipseste su update-ul la definiti, care se face manual de pe pagina producatorului.

UPDATE Signature Virus Update 06/03/2011

Sper sa ma insel in privinta lui, Dar nu cred.

 

 

 

VIZUALIZAT 36 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și
2 Comentarii
  1. dumi spune

    acest gen de programe apar ca ciupercile dupa ploaie….

    1. admin spune

      Este normal sa apara, daca sunt promovate, Am facut o sesizare la softpedia si acum este acolo acest „antivirus” Nu incurajeaza pirateria,ci o sustin,asta ar trebui sa fie noul lor slogan,

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: