pretzmic.ro

- Advertisement -

Ştiri de ultimă oră


VIZUALIZAT 61 ori,
kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

ATENTIE cade acoperisul de la balcon in Sighisoara!!!!

elefant.ro

- ADS -

Daca pana acum au cazut doar mig-uri si tencuieli la blocurile ANL. mai nou au inceput sa cada si tavanul de la balcoane. de la blocurile  facute de Ceausescu.. Azi in jurul orei 13. pe strada Mihai Viteazu din Sighisoara  la blocul de vizavi de pompieri sa intamplat un incident care putea sa provoace foarte multe victime omenesti. Si anume Tavanul exterior al balcoanelor de la etajul 4 sa prabusit  peste balcoane,si pe trotuarul din fata blocului,care este o zona foarte circulata. Din fericire nu a fost nimeni atins de betoanele cazute pe trotuar. Eu am trecut pe acolo cu aprox.1 ora prin acea zona.

Exact in locul unde a cazut bucatile de beton. era un barbat in varsta care repara o bicicleta. si care din fericire a scapat teafar.Pagubele aduse celorlalte balcoane de la nivelele inferioare par a fi destule de mari, mai ales la placa de beton care desparte balcoanele de la etajele 3-2. care pare a fi crapata din cauza betonului cazut peste ea. cat si alte pagube mai mici constand la spargera geamurilor de la celelalte balcoane, Si pagubele facute in balcoanele de la etajul 4 de unde cazut tavanul (am inteles ca nu era nimeni acasa pentru a se evalua pagubele in cele 2 apartamente de la etajul 4)

Voi posta niste poze facute cu tel. Mobil de la locul incidentului.

Clic pe poze pentru a vedea in marime  mare,

In poza a 3-a  veti vedea o placa identica cu cea cazuta, poza facuta la scara 1, din acelasi bloc. Iar in celelalte se pot vedea pagubele.

Pozele au fost facute de la distanta, pentru ca politia a blocat accesul in zona,  ramane de vazut cine va suporta repararea tuturor balcoanelor afectate, care din acest moment sunt un pericol pentru trecatori, cat si pentru cei care locuiesc in acea scara, pentru ca risca sa cada pe ei.

VIZUALIZAT 61 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și
7 Comentarii
 1. Neagoe Constantin spune

  Eu cu prietenul meu treceam linistiti pe partea unde o cazut acoperisul si noroc ca am fugit repede ca ne omora.

  1. admin spune

   In jurul orei 12 am trecut pe acolo. in fata blocului sub balcoane era un domn care repara o bicicleta. la max 1 ora am aflat de incident.
   Find sambata este o minine ca nu a fost nimeni accidentat, noorocul tau si al prietenului ca ati scapat cu viata, Ati avut noroc!!

 2. Eu spune

  eu stau in acelasi bloc,cu o scara mai incolo,am auzit o bubuitura,initial am crezut ca a fost un mic cutremur,mi s-a miscat monitorul calculatorului si m-am speriat putin ca nu s-a mai miscat asa tare niciodata,doar putin de cate ori trece trenul in spate.urata treaba,sa-ti cada tavanul deodata,locuintele nu sunt asigurate am inteles,a venit frigul,vin sarbatorile…naspa 😐 noroc ca nu a fost nimnei ranit

  1. admin spune

   Este important ca nu a fost nimeni accidentat.. am auzit si eu de la un prieten de la pompieri ca zgomotul a fost foarte mare.Imi imaginez ce au simtit cei care stau in acel bloc.indiferent de scara.
   Am auzit stirea la Pro Tv. cica un pompier care sta in acea scara, Bai reporterule Micu sta in cu o scara mai sus,daca gresaesc cu ceva sa ma contraziceti, nu am mai fost la el de 10 ani,

   1. e spune

    admin, Micu sta chiar in aceea scara si are si pagube geamuri la balcon sparte….

    1. admin spune

     Imi cer scuze Doamna E.M.dupa cum am spus si mai sus „””poate ca gresesc””””” eu stiam ca sta in scara a-3-a. Dar este bine ca ati rectificat ce am spus eu. Si cel mai important este ca nu a fost nimeni ranit, si aveti doar pagube materiale.

 3. Neagoe Constantin spune

  da…am avut noroc 🙂

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: