ATENTIE cade acoperisul de la balcon in Sighisoara!!!!

7

Daca pana acum au cazut doar mig-uri si tencuieli la blocurile ANL. mai nou au inceput sa cada si tavanul de la balcoane. de la blocurile  facute de Ceausescu.. Azi in jurul orei 13. pe strada Mihai Viteazu din Sighisoara  la blocul de vizavi de pompieri sa intamplat un incident care putea sa provoace foarte multe victime omenesti. Si anume Tavanul exterior al balcoanelor de la etajul 4 sa prabusit  peste balcoane,si pe trotuarul din fata blocului,care este o zona foarte circulata. Din fericire nu a fost nimeni atins de betoanele cazute pe trotuar. Eu am trecut pe acolo cu aprox.1 ora prin acea zona.
Exact in locul unde a cazut bucatile de beton. era un barbat in varsta care repara o bicicleta. si care din fericire a scapat teafar.Pagubele aduse celorlalte balcoane de la nivelele inferioare par a fi destule de mari, mai ales la placa de beton care desparte balcoanele de la etajele 3-2. care pare a fi crapata din cauza betonului cazut peste ea. cat si alte pagube mai mici constand la spargera geamurilor de la celelalte balcoane, Si pagubele facute in balcoanele de la etajul 4 de unde cazut tavanul (am inteles ca nu era nimeni acasa pentru a se evalua pagubele in cele 2 apartamente de la etajul 4)
Voi posta niste poze facute cu tel. Mobil de la locul incidentului.
Clic pe poze pentru a vedea in marime  mare,

In poza a 3-a  veti vedea o placa identica cu cea cazuta, poza facuta la scara 1, din acelasi bloc. Iar in celelalte se pot vedea pagubele.
Pozele au fost facute de la distanta, pentru ca politia a blocat accesul in zona,  ramane de vazut cine va suporta repararea tuturor balcoanelor afectate, care din acest moment sunt un pericol pentru trecatori, cat si pentru cei care locuiesc in acea scara, pentru ca risca sa cada pe ei.

2 afisări
Afișează comentarii (7)
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*