ATENTIE : Vorbeste bufonul Ponta

0

ATENTIE  avortonul politic al romaniei vorbeste!! Dar vorbeste din rolul de bufon. Bufon al regelui. Regelui Ilici.
Bufonul a luat o pauza cu mascarici din romania. Si sa luat de frantuzi, si le da lecti de politica adevarata.

Maine este primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta (al doilea tur urmand sa aiba loc peste doua saptamani intre primii doi clasati).
Nu vreau sa ma uit prea mult la sondaje (ca orice roaman care a trait momentul 2009, prefer sa le ignor ca sa nu sufar mai tarziu). Stiu doar ca victoria lui François Hollande este mai importanta pentru Europa si pentru Romania decat orice alt scrutin anterior. Sa va spun de ce :
– Nicolas Sarkozy este azi un simbol al politicianului demagog,  populist fara limite, total lipsit de valori si scrupule, fara o viziune clara si coerenta, cu grave conceptii autoritare si antidemocratice, exhibitionist si chiar bufon – adica un Basescu al Frantei (din pacate replicat si in alte tari europene, daca ne gandim la Berlusconi, Viktor Orban, Boiko Borisov). Acest mod de a face politica este responsabil de criza prin care trece intreaga Europa si din care UE nu poate iesi decat printr-un alt tip de leadership.
– Demagogia si oportunismul lui Sarkozy au afectat si Romania (profitand si de jalnica si umilitoarea prestatie a lui Basescu pe plan european), in faimoasele scandaluri cu expulzarea tiganilor si mai recent cu sabotarea Spatiului Schengen. Un presedinte francez ca Hollande, dornic de a pastra o relatie pragmatica si principiala cu partenerii din Estul Europei, nu poate fi decat un mare avantaj pentru tara noastra.
 
– Alegerea lui Hollande in fata unui Sarkozy agatat oportunist de bratul Dnei. Merkel va da un semn asteptat de intreaga Europa – ca poate fi ales si un lider politic care nu are in spate interesele bancilor si ale marilor speculatori financiari (cei care au provocat criza si acum o deconteaza pe spatele populatiei europene prin intermediul unor politicieni ca presedintele actual al Frantei). Iar miscarea politica progresista, a celor care cred ca alaturi de austeritate si disciplina bugetara trebuie sa te gandesti si la locuri de munca si crestere economica, isi va gasi in sfarsit un lider proeminent.
– Hollande, ales presedinte, va nominaliza un prim ministru tot socialist: Martine Aubry sau Pierre Moscovici. Nu doar ca ii cunosc personal, dar pot sa va asigur ca amandoi au vechi relatii cu Romania (si cu PSD); iar relatiile personale sunt de natura sa faciliteze colaboarea politica.
– Si, in final, sunt convins ca François Hollande nu se va purta niciodata cu Presedintele Romaniei ca si cu un chelner sau servirtor care te agaseaza – mai ramane sa alagem si noi, romanii, un presedinte care sa nu se puna intr-o asemenea postura umilitoare; asta insa dupa alegerile din Franta.
Allez François!

Bufonii se recunosc intre ei!  din acest motiv. si  este corect ce a spus el.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*