Au ars casele lui Robert Negoiţă!!

0

Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidenţial aflat în sectorul 3 al Capitalei, flăcările cuprinzând inţial o suprafaţă de aproximativ 400 de metri. Complexul aparţine primarului Robert Negoiţă. 

Incendiul izbucnit la mansarda unui bloc dintr-un ansamblu rezidenţial aflat în sectorul 3 s-a extins la câteva apartamente de la etaje inferioare, în urma căderii unor bucăţi din acoperiş, iar mai multe persoane au cerut ajutor medical, după ce au inhalat fum sau au suferit atacuri de panică.Potrivit martorilor oculari, pompierii veniţi să stingă incendiul au întâmpinat dificultăţi din cauza faptului că hidranţii de pe scara blocului nu au furnizat apă, aşa cum ar fi trebuit. 26 de autospeciale ale pompierilor au sosit la faţa locului. 
Ansamblul rezidenţial Confort City, deţinut de fraţii Robert şi Liviu Negoiţă, este format din 12 blocuri cu 1.680 de apartamente, la care se adaugă parcări, două minimarketuri, o grădiniţă, locuri de joacă pentru copii şi parcuri.
Complexul rezidenţial este situat pe Splaiul Unirii, la 7,6 km de Piaţa Unirii, 6,3 km de Parcul Tineretului şi la 4 km de Rin Grand Hotel.
În 2007, hotelul deţinut de fraţii Negoiţă, aflat pe Şoseaua Vitan Bârzeşti, a fost cuprins de un incendiu, în timp ce se afla în construcţie. sursa
Acum este nevoie ca acest „om” sa doarma pe strada!!!!! Pentru al ajuta pe robert faceti donati in contul lui, sau direct la primaria sec 3, sau orice primarie patronata de USL.
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*