pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Averile nejustificate impozitate cu 16%. un nou tun de proporti.

eurogsm.ro

- ADS -

In ultimi 21 de ani „baieti destepti” au furat tot ce se putea din romania.de la :petrol.fabrici. uzine, combinate, hoteluri, pamanturii,bancii. etc. tot ce a fost bun si de valoare a fost luat pe gratis de  cei din top 500 din romania(nu toti 99,91% din ei) normal in cardasi cu 99,91% din cei care au condus romania in ultimi 21 de ani.

Ei  hotiiiiiiiii                                                                       Noi prostimea

In mare parte chiar ei au aceste mari averi.

Jaful a inceput pe vremea unor „oameni” oameni cu ghilimelele de rigoare nu pot fi numiti oameni. care au condus romania in perioada 1990-2000 cand jaful a fost enorm,principali vinovati sunt:Petre Roman, Victor Corbia,Ion Iliescu.Adrian Nastase, Silviu Brucan,si ex. pot continua. Exista pe vremea comunistilor o lege numita legea 18. care se ocupa de verificarea  venitului ilicit, privind controlul provenienţei unor bunuri ale persoanelor fizice, care nu au fost dobândite în mod licit. aceasta lege a fost abrogata de seful hotilor iliescu in anul 1996. Si de atunci nimeni nu mai poate verifica avere matusei Tamara. si a progeniturilor. rudelor, amantelor. cumnatilor etc.a ,parlamentarilor pentru ca legea actuala se refere doar la posibilitatea verificari averilor a persoanelor care au o functie. de conducere in stat.parlamentari,senatori,deputati.ministrii etc.

Acum dupa ce au facut averile. au de gand sa le si legalizeze. printro lege prin care Averile nejustificate vor  impozitate cu 16%.

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, le-a transmis, marţi, celor care cheltuiesc fără să justifice banii prin venitul declarat statului, că nu vor avea „linişte” anul viitor.
Inspectorii fiscului vor verifica şi orice achiziţie sau vânzare imobiliară.

Motivul: aceştia vor fi impozitaţi pentru orice achiziţie nejustificată cu 16%. Vizaţi sunt, de exemplu, proprietarii de yachturi şi vile şi cei care cheltuiesc mult pentru vacanţe scumpe, a explicat ministrul.

„Pentru acele persoane fizice care nu îşi declară veniturile, adică sunt în situaţia să aibă venituri foarte mari şi impozite zero, fără să aibă venituri a căror impozitare să se fi făcut în mod legal, le transmit că nu pot să stea liniştit. Adică cei care au yachturi, vile şi îşi petrec vacanţele în locurile unde tarifele sunt extrem de mari, iar ei nu pot să justifice (cheltuielile-n.r.) prin veniturile declarate „, a spus Ialomiţianu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Executivului.

Guvernul a decis, săptămâna trecută, ca persoanele fizice ale căror venituri reale depăşesc cu cel puţin 50.000 lei sumele declarate vor plăti un impozit de 16% aplicat la diferenţa dintre cele două valori.

Potrivit preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Sorin Blejnar, acţiunile de control în cazul marilor averi în scopul impozitării vor fi declanşate anul viitor pentru 200-300 de persoane, în principal patroni foarte bogaţi care în ultimii ani au omis deliberat să înregistreze veniturile pe firmă, sustrăgându-se de la plata impozitelor.

Aceasta lege este o sfidare nationala din partea tuturor celor care conduc romania. Si sincer Romani isi merita soarta. au tacut din gura la toate jafurile facute de acesti criminali imputiti. in acesti 21 de ani. si tac si acum cand ei isi legalizeaza furtul.

Romania este o tara frumoasa pacat ca este locuita de niste plante numite populatie.Care sunt niste prostii si nu isi vor reveni in veci vecilor.

Dupa cum am mai spus si pe un alt forum eu asi propune ca in romania sa se voteze o ordonanta de UG. si sa se contorizeze aerul respirat de oameni.si sa se puna o plata pentru el. Nu platest ti se va taia aerul.eu sunt sigur ca si asa romani vor tace malc.

Fac pariu ca la votarea aceste legi prezenta la vot va fi de 100% si va fi votata cu unanimitate de voturii. de toate partidele parlamentare!!! pana si putoarea nr.1 crina antonescu va fi prezenta.

Tara  bogata cautam popor nu plante.

VIZUALIZAT 25 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și
3 Comentarii
  1. asasinuxp spune

    Slabe sanse sa fie votata legea,tinand cont ca aceasta lege se va aplica majoritatii parlamentarilor.

  2. elena spune

    Va fi votata cu siguranta. stiu ca multi nu vor mai ajunge la un loc caldut. si vor vota sa se asigure ca ,,,dorm linistiti,,,

  3. dumi spune

    adevarul este ca fiecare tara isi merita cu prisosinta conducatorii…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: