Baronul de Constanţa va fi adus în ţară de autorităţile americane

0

nicusor-constantinescu -urmarit-internationalCurtea de Apel București a hotărât extrădarea lui Nicuşor Costantinescu în SUA. Şeful CJ Constanţa va fi adus în ţară de către autorităţile americane.
Magistraţii au decis definitiv, joi, ca președintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia vine după ce Nicușor Constantinescu a făcut recurs la decizia Tribunalului București, tot de arestare preventivă.

Președintele CJ Constanța va fi dat în urmărire națională, iar apoi pe numele său va fi scris un mandat de extrădare și va fi adus în țară.

Avocații acestuia au adus noi înscrisuri medicale semnate de un medic american, însă procurorul DNA a cerut ca aceste documente să fie prezentate în varianta originală, pentru că există suspciuni cu privire la autenticitatea acestora.

„Un tratament complet de radioterapie durează aproximativ două luni, cu condiţia să nu existe complicaţii neprevăzute şi să nu fie întreruptă terapia menţionată”, susţine medicul Doru Paul, în scrisoarea medicală depusă de avocaţii lui Nicuşor Constantinescu la instanţă.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*