„Basescu” a modificat CV lui Corina Dumitrescu!!

0

Acum vreo 3 zile a izbucnit un scandal imens, in care este implicata Corina Dumitrescu, se pare ca are atatea facultati si diplome, incat cu majoritatea sa nascut, pentru ca nu avea timp sa le obtina.Se parte ca in CV. sunt si facultati absolvite fictiv.  De cand a izbucnit scandalul stiam cine este vinovat. Vinovat este Basescu, care a falsificat acest CV.
Cam ce spune presa.
Octavian Manolache, autorul mai multor cărţi de drept, a dat-o în judecată pe Corina Dumitrescu pentru plagiat. Dosarul de plagiat îl vizează şi pe soţul ministrului propus de Victor Ponta să ocupe funcţia de ministru al Educaţiei. 
Octavian Manolache, profesor conferenţiar doctor în drept, absolvent summa cum laude şi premiat de Academia Română pentru una dintre lucrările sale de drept, a declarat că „procesul a avut multe termene, demne de CEDO, însă, doamna Dumitrescu nu s-a prezentat niciodată. Nu m-am întâlnit cu ea, doar cu avocaţii dumneaei” EVZ
„Reprezentanţii Universităţii Stanford din SUA au transmis, la solicitarea HotNews.ro, că nu au găsit date oficiale care să ateste că ministrul Educaţiei propus de Victor Ponta, Corina Dumitrescu, ar fi fost înscrisă sau ar fi absolvit un program finalizat cu diplomă al universităţii. Corina Dumitrescu a precizat în CV-ul oficial postat pe site-ul CSM că în 1996 a studiat la Stanford, cu menţiunea că a urmat cursuri de drept internaţional”, au arătat cei de la HotNews.ro.

„Consiliul Superior al Magistraturii efectuează verificări în vederea stabilirii condiţiilor în care, pe site-ul oficial al Consiliului, a fost postat CV-ul cu vădite erori materiale al doamnei prof. univ. dr. Corina Adriana Dumitrescu, membru al CSM din partea societăţii civile, precum şi a persoanelor care se fac răspunzătoare de neîndeplinirea obligaţiei de a verifica acurateţea documentului anterior postării sale pe site. La finalizarea verificărilor, rezultatele vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice”,
„Cred că trebuie să recunoaştem că este o problemă de percepţie publică şi părerea mea e că trebuie ca primul-minstru să analizeze şi să ia decizia cea mai potrivită”, a spus Tăriceanu. mediafax.ro
Dar acum vine bombonel(pardon bomba):
„Cred că trebuie să aşteptăm cu linişte să vedem care va fi răspunsul doamnei Dumitrescu, ce precizări va aduce. Am impresia că intrăm într-un joc, într-o strategie, şi e un lucru care nu-mi place . Mi se pare că trebuie să vedem cum stau lucrurile şi atunci să ne pronunţăm. Faptul că, aşa, într-un sistem perlat, au venit atacurile concentrate pe o persoană, pe urmă pe alta, dă sentimentul unei strategii negative”, a spus Năstase.
Deci pana la urma, este adevarat… Basescu a inscenta tot.. Este mana lui. pentru ca acesta „doamna” a facut acele facultat, sunt facultati de care a si uitat ca au fost facute de „dansa”

Mai multe detali si AICI

2 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*