„Basescu criminal in serie, a omoarat 2 oamenii”

0

Din ciclul totul in direct, Azi am avut surpriza, sa vedem in exclusivitate 2 tentative de suicid, in direct la Rtv. Primul sa urcat pe un stalp. si doar a amenintat ca se omoara, ca circul sa fie cat mai mare, sa hotarat ca in ultimele  ore de viata, sa vada chelia lu Basescu la Cotroceni,  In aceste fel protestatarul a date pe goarna revendicarile, si dorinta de al vedea pe Basescu,

Cerinte; Neculai Sanciu, de 28 de ani, s-a cocoţat pe un stâlp şi a ameninţat că se sinucide. El este nemulţumit că se va închide căminul social în care locuieşte şi spune că nu se poate descurca cu 600 de lei să îşi plătească o chirie. Bărbatul şi-a pus un cablu în jurul gâtului, s-a legat de stâlp şi a ameninţat că se va sinucide. Acesta a cerut în mai multe rânduri apă şi ciocolată, iar oamenii care locuiesc în zonă i-au dat de mâncare.

Mai lipsea friptura si sampania,(cu siguranta astea au fost primite in alta parte)
La o scurta perioada de timp, un alt barbat sa simtit nedreptatit de dictatorul de Basescu,  Si dupa ce a vazut  in direct la RTV, ca reporteri de acolo se omoara de grijea oamenilor. Si-a luat inima”in dinti si o sticla de benzina, si un bidon de 5 litri de apa(in caz ca nu sunt pe faza pompiri) si a dat fuga la fata locului, pentru a protesta impotriva dictatorului Basescu, Stirea suna asa:

Bărbatul are 59 de ani şi şi-a dat foc după ce s-a stropit cu benzină. Cazul a fost semnalat prin 112 şi imediat, la faţa locului, a ajuns o ambulnaţă SMURD care l-a preluat şi l-a transportat la Spitalul Universitar. De aici, acesta a fost dus la Spitalul de Arşi, unde a fost dus în sala de operaţie.
Realitatea Tv

 

Tot spectacolul sa terminat cu bine, Cel de pe stalp, a ajuns acasa, Iar  cel cu banzina, a ajuns la spital, unde va fi ingrijit, foarte bine, si nu se va mai gandi o perioada, la problema lui cea mai importanta, i sa taiat din pensia lui de militar, care a salvat tara. de cei care au cotropito,
„Eu personal nu prea cred in aceste coincidente, Si cred ca este o noua regie marca RTV,  asemanatoare cu cea cu lesinul,pentru reting, Sa nu uitam ca au fost invitati in stodio, 2 „curve” din opozitie si au spus ca vinovat este Basescu, Normal jurnalista deontoloaga, a tinut isonul,”
In concluzie „Basescu a mai omorat 2 oamenii”

 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*