Basescu i-a suspendat permisul de conducere lui Tariceanu

0

Dictatorul Basescu, se razbuna pe cel mai bun, ministru, din lume, care a adus romania pe culmile gloriei mondiale, care a facut ca in romania sa curga lapte si miere, a facut hoteluri pentru sinistrati, nu a vandut resursele din insula serpilor, inainte sa fie a romanilor etc.
Călin Popescu Tăriceanu cel mai cinstit om din lume, care a existat, si va exista pana la sfarsitul lumi. Dupa parerea mea, ar trebui declarat dumnezeu. Si tot globul, sa se inchine la el.
Pentru ca basescu, nu poate avea acesta posibilitate, sa fie declarat dumnezeu. Sa razbunat, pe viitorul dumnezeu al lumi.
Judecătoria sectorului 2 Bucureşti a respins ca neîntemeiată plângerea contravenţională a lui Tăriceanu, decizia instanţei fiind irevocabilă, potrivit Mediafax.
Astfel, în cazul lui Tăriceanu rămâne valabil procesul-verbal încheiat de poliţiştii rutieri, care au constatat, în mai 2011, faptul că fostul premier liberal a fost vinovat de producerea unui accident rutier, pentru că nu a acordat prioritate.

Aflat la volanul unui Porsche, Tăriceanu a lovit un taximetru, el schimbând banda de mers fără să se asigure. În urma impactului nu au fost înregistrate victime, iar Călin Popescu Tăriceanu a rămas pieton pentru 60 de zile, deoarece nu a acordat prioritate şi a încălcat marcajul continuu.

Basescu, mai este invidios pe Calin, si ca nu este membru marcant, in masoneria mondiala! si ca Calin, are „citronel” iar el are dacia.
Acest articol, este un pamflet.
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*