„Basescu” se razbuna pe Mihail Boldea!!

0

Dupa cum deja se stie. Coruptia, mafia, si crioma organizata conduce romania. Acum ceva, zile, a izbucnit un scandal. de clan mafiot. Interesul acestui, clan mafiot, locuintele,si terenurile.
Dupa cum se stia deja Capo di tutti capi era,  Acest “parlamentar” Boldea a intrat în Parlament pe listele PDL, dar se spune ca acum face parte din grupul deputatilor UNPR. (Eu stiu ca este independent?) „Presa” si acum il baga intre clanurile mafiote portocalii.

Deputatul Mihail Boldea, un avocat, un fost arbitru, si inca  alte 19 persoane sunt cercetate de DIICOT pentru inselaciune, fals in inscrisuri si uz de fals, într-un caz privind terenuri ce erau indisponibilizate in vederea confiscarii speciale in cauze penale si apoi trecute în proprietatea membrilor acestui grupare “mafiota”
Cum. astia pot face ce vrea pul@ lor. pentru ca au imunitate parlamentara. Este normal, sa isi faca un grup infractional, de crima organizata. Acum se pare ca Basescu, vrea sa se razbune, pe acest „om” cinstit, si a dat ordin, in parlament. sa i se ridice imunitatea parlamentara.
Acum in acest moment. Se voteaza. Dar cu siguranta. Acest om cinstit, si corect, va fi batjocorit, de justitia din romania. La ordinele lui Basescu.
 
Mai multe detali. despre acest ….., se gaseste si pe FORUM

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*