Bay bay Dacia, Vom ramane si fara Dacia!?

0

Poate pentru uni stirea aparuta azi. cum ca, Renault va deschide  joi o uzina de la Tanger, din Maroc, Unde francezi vor sa fabrice masini marca Dacia. Initial acolo se va produce, monovolumul Dacia Lodgy, si  Dacia City, Stirea suna cam asa:

Renault va inaugura oficial joi uzina de la Tanger, din Maroc, a doua fabrică a grupului în care constructorul francez va continua producţia modelelor low-cost alături de cea de la Piteşti, în această parte a lumii. Şi pentru francezi, şi pentru români, momentul este extrem de important. Renault face această mişcare în plină dezbatare asupra reindustrializării Franţei (mare parte din producţia companiei a fost delocalizată, iar Renault este adesea atacată pentru asta), iar sindicaliştii de tem că maşinile low-cost africane vor fi vândute inclusiv pe piaţa europeană, ceea ce le-ar putea lua pâinea de la gură. RTV
 

Aparent totul pare banal,Dar nu este asa: Sa nu uitam de amenintarile francezilor de anul trecut, ca vor pleca din romania.

Dacia ar putea pleca din România.

Ulterior vice-preşedintele CA( Consiliului de Administraţie)  la Dacia, Constantin Stroe. a dezmintit asta. Eu unu cred ca a fost doar o tentativa de a dezumfla balonul,
Eu spun ca odata cu deschiderea acestei fabrici in Maroc, Uzinei  de la Mioveni, ia inceput AMR.(Au Mai Ramas) undeva la 2-3 ani. Cei de la Renault au planificat asta de mult, Si acum vor pleca in Maroc, unde cheltuielile, de productie, utilitati, taxe, si implicit salarile muncitorilor sunt cu cel putin 50% mai mici. Normal diferenta va fi profit.
Deci in viitorul apropiat romania va ramane si fara Dacia.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*