Bercea Mondial abonat si sponsor la TOATE partidele.

0

De cateva zile pe toate Televiziunile. in Ziare,Radio. se aude de Bercea Mondial.si de  gradul lui de rudenie cu Mirecea  Basescu prin botezarea unui copil.
Si ieri si azi vin in televiziuni ,,agarici” de la toate partidele politice si comenteaza aceste legaturi de rudenie cu acest Bercea Mondial.si de asazisele sponsorizari si avantaje electorale dupa acest individ.PSD, PNL. toti urla. Dar au uitat ca toate partidele au supt la propriu si figurat. de de la acest om.Dovezi ca si PSD. a avut si are legatura cu Bercea Mondial. sunt suficiente pe internet.

Ex:
1)  Un articol publicat in data Marti, 17 Noiembrie 2009
Rromii lui Bercea Mondialu si copiii fara drept de vot, sustinatorii lui Mircea Geoana

Vizita electorala a lui Mircea Geoana in Slatina a pus la grea incercare nervii simpatizantilor. Anuntata pentru ora 14.30, sosirea aspirantului PSD la cea mai inalta functie in stat a avut o intarziere de aproximativ doua ore, timp in care cele cateva mii de oameni adusi de prin toate colturile judetului au tremurat de frig.SURSA
2)  Mondialu’ la PSD. Pe Hrebenciuc. L-a cautat prin tot sediul, spunand ca vrea musai sa vorbeasca cu el, in timp ce pesedistii, afland ca ditai interlopul bintuie prin birourile lor sub nasul ziaristilor, s-au ascuns in sala de sedinta a Biroului de Conducere :) )
Cine credeti ca a fost azi la sediul PSD din Kiseleff, cind se adunase acolo toata spuma partidului, in frunte cu Iliescu si Nastase? Si evident, Geoana? Bercea Mondialu. A stat doua ore in biroul lui Liviu Dragnea si dupa ce s-a produs Geoana in conferinta de presa live la tv, a dat si el declaratii presei, ca o mare vedeta care este, vorba lu’ Vanghelie. Cica el “nu face politica”. SURSA + continuarea
3) Omul de afaceri Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondialu, a fost luni la sediul PSD aici exista si filmari. dar normal ca este o facatura.
4) Senatorul Ion Toma, preşedinte PSD Olt: „Am dat lovitura, nu-i aşa? Nici nu mă aşteptam să fie altfel! Dl. Bercea Mondial a venit la sediul nostru, şi-a anunţat disponibilitatea susţinerii campaniei noastre în Olt şi l-am primit imediat, cu braţele deschise  SURSA +continuare


Si cu siguranta are lagaturi si cu PNL. dovezi nu prea sunt.(eu stiu asta din sursa sigura)
Dar asta nu mai conteaza in acest moment cand orice part se poate pune in carca guvernantilor actuali.(care nici ei nu sunt usa de biserica) dar cand vin tarfele din alte partide si vorbes. de virginitate cand ei sau tavalit in patul tuturor..
Cred ca atunci cand sugeau ei de la Mondial asta rezultatul suptului avea gust de Capsuna. Iar acum are gust de interlop.
Politica este o curva!!!!! Oare cine o practica cum se numesc???

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*