pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Bitdefender avertizeaza/ Dar nu detecteaza!!

eurogsm.ro

- ADS -

Azi a inceput raspindirea unui virus, care suna cam asa:

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a anuntat public astazi, 16 ianuarie 2012, la ora 12:30, in cadrul unei conferinte de presa de urgenta la Palatul Cotroceni ca va demisiona in decursul saptamanii acesteia.

Presiunile din partea poporului par sa fie motivul, intrucat acesta a mentionat ca “asta este dorinta romanilor, asa ca ma voi supune ei”.
Grupuri masive de oameni vor veni astazi in capitala din toate colturile tarii pentru a sarbatori aceasta victorie.

Vezi aici expresia fetei Elenei Udrea la aflarea vestei.

Pentru mai multe detalii si ultimele noutati de pe scena politica, vizitati antena3.ro.

Acum despre aceste mesaje raspindite  sub numele Antena3, Eu am ceva dubi!! Dar aici este alt subiect(voi reveni maine cu el)

Voi publica o stire aparuta pe RTV:

melimeloparis.ro

Bitdefender, unul dintre cei mai importanți producători de soluții antivirus din lume, avertizează asupra unei noi scheme de distribuţie malware ce foloseşte pretinsa demisie a Preşedintelui Băsescu pentru a infecta calculatoarele utilizatorilor curioşi.

Bitdefender identifică această ameninţare cu numele Trojan.Agent.ATWK. Utilizatorii care nu folosesc produsele de securitate Bitdefender sunt sfătuiţi să ruleze o scanare rapidă cu QuickScan pentru a detecta o eventuală infecţie.

Am descarcat acest virus, pe la ora 16 Bitdifender a tacut, Am rescanat fiserul la ora  21, am avut surpriza sa nu fie detectat!!

Videoclipul spune tot:

 

 

VIZUALIZAT 17 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns