casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

BitDifender antivirus versiune gratuita/free.

eurogsm.ro

- ADS -

Un nou antivirus gratuit a aparut pe piata. si un concurent de luat in seama de Avira,Avast, MSE,Avg. care sunt cei mai mari jucatori pe piata, in solutile de securitate gratuite. Si anume este vorba de BitDefender Free Edition

Bitdefender este un producator autohton de soluti de securitate, este un antivirus destul de bun, dar  si cu destule probleme in special cele de conflict cu diverse programe, si ingreunare sistemului, si nu in ultimul rand suportul tehnic destul de slab cel putin pe zona Romaniei.

Cu toate acestea antivirusul in sine este acceptabil ca detectie si dezinfectie, cel putin  versiunea 2011 este net superioara celei din 2010. Asta la versiunile comerciale. Producatorul spune ca versiunea gratuita foloseste aceleas  motor de scanare cu cele comerciale, Descrierea oferita de producator.

BitDefender Antivirus Free Edition 2011 este un instrument care scaneaza calculatorul in timp real, excelent si in cazul refacerii sistemului. Daca sunteti permanent conectat la Internet, va sfatuim sa folositi o solutie antivirus mai complexa.

Scanarea si dezinfectarea sistemului
Scanare la cerere – motoare de scanare puternice asigura detectia si indepartarea tuturor virusilor in circulatie, ori de cate ori aveti nevoie.
Scanare programata
Puteti programa verificarea sistemului in orice moment, periodic, fara nici o alta interventie, in timpul in care nu folositi calculatorul.
Scanare imediata
Cu doar un clic dreapta va puteti verifica fisierele si folderele.
Interfete noi
Va puteti exprima, realizand noi interfete, sau le puteti folosi pe cele create de altii.
Carantina
Riscul de a va infecta se reduce considerabil prin izolarea fisierelor infectate in carantina. Aveti totodata posibilitatea sa trimiteti aceste fisiere pentru analiza in cadrul laboratorului BitDefender.
Fisiere de raport
Cand lansati o scanare puteti alege sa creati fisiere de raport in care sa vedeti statistica intregului proces. Descriere producator.

Pe pagina oficiala nu sunt actualizate datele despre compatibilitatea cu Windows vista,windows7. dar este compatibil cu ele.

melimeloparis.ro

Eu inca nu am testat aceasta versiune, dar am de gand sa-o probez.Acum exista o problema destul de mare. cum aceasta versiune este doar antivirus. ne mai trebuie pe langa un firewall, dar problema este ca nu se stie inca cu care se intelege.Aici ramane de testat de fiecare utilizator in parte. Dar cei care au windows 7 pot folosi fara probleme firewall-ul  din windows, cu care eu sper sa se inteleaga.

Cu toate problemele pe care le are eu personal cred ca merita sa incercati acest antivirus. in locul celor piratate cu crack.

Aceasta versiune este una disponibila doar pentru cateva tari, printre care si Romania. si implicit are interfata in limba romana(daca nu ma insel nu este disponibil in limba engleza)

Daca sunteti interesati de acest antivirus. il puteti descarca de pe pagina oficiala.http://www.bitdefender.ro/PRODUCT-14-ro–BitDefender-Antivirus-Free-Edition-2011.html

Sau direct:

 

VIZUALIZAT 33 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns