Boc boicoteaza traficul aerian,

1

Ieri a aparut o stire pe preasfanta prostituata din media Romaneasca  o stire, Cum ca o delegatie a PD-L  din care facea parte Emil Boc Elena Udrea, Roberta Anastase şi Anca Boagiu. au intarziat  decolarea unei curse Tarom de la Bucuresti la Oradea, Stirea este cam asa:

„Vrând să pară popular, domnul Boc nu a luat microbuzul pentru VIP de la terminalul de îmbarcare şi s-a urcat în microbuzul cu care se îndreptau spre avion pasagerii de rând. În microbuz, un bărbat cu barbă, în jur de 50 – 55 de ani, i-a bătut obrazul lui Boc în semn că asta este nesimţire. Premierul s-a uitat spre bărbat, dar nu a avut replică şi şi-a întors privirea spre direcţia opusă”, a declarat corespondentului MEDIAFAX deputatul PSD Bihor Ioan Roman, care a călătorit cu acelaşi avion în care se afla delegaţia PDL.

Ieri am zis ca este ceva care va trece, dar nu este asa, Azi sau alocat spati enorme de emisie pentru a dezbate acest subiect,  Nu stiu sigur daca aceasta este o stire reala, Sau daca personaele din acel avion au fost chiar asa de nemultumite.

Un pasager al cursei Tarom cu care Emil Boc a mers, miercuri seară, de la Bucureşti la Oradea, i-a bătut premierului obrazul în semn de nemulţumire că avionul a decolat cu întârziere din cauza unor membri ai delegaţiei care îl însoţeau pe Boc, susţine deputatul PSD Ioan Roman.

Fiecare in romania poate spune ce vrea, fara a fi ceva real, Eu totus am dubi ca delegatia PD-L ar fi vinovata de aceasta intarziere, Dupa cate am inteles, reprezentanti Tarom au spus ca intarzierea a fost cauzata de schimbarea aeronavei, cu una de capacitate mai mare, datorita  numarului mare de calatori care ar fi repartizati de la o alta cursa.


Acum cine a mai zburat cu avionul, stie ca in general mai sunt intarzieri ale aterizarilor/decolaliror, Din diverse motive.
Imi aduc aminte ca atunci cand a fost probleme cu acel nor de cenusa de la acel vulcan care a erupt  anul trecut, Cand toata europa era paralizata din acesta cauza, si Oameni au inteles ca anularea calatorilor sunt pentru  siguranta pasagerilor, Doar in romania, romani faceau scandal ca ei vor sa decoleze, pentru ca au platit biletul(taranu tot taran ramane)
In romania a aparut o noua moda, Iti moare scula la intrare in vagin, ai probleme cu ejacularea precoce,ai facut pana la ,masina,bicicleta,caruta, ai facut inundatie,ai divortat,ai fost batut pe strada, etc Pentru toate astea de vina este Basescu,Boc Udrea, Toti portocalii)

„”Eu de ex, am vrut sa fac sex azi noapte  si nevasta a fost pe rosu, din cauza porcilor astia de portocali””

1 afisări

Un răspuns la “Boc boicoteaza traficul aerian,”

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*