Bolivia a nationalizat energia!

0

Inca o un picior in OO FMI, si investitorilor strategici, nominalizati de asasini economici FMI, Dupa ca argentina a nationalizat acum ceva timp petrolul, acum vine randul altui stat, curajios, sa nationalizeze bogatiile furate de acesti asasini economici. Este vorba de Bolivia.
Evo Morales, președintele Boliviei, a confiscat activele locale ale companiei spaniole de furnizare de energie electrică Red Eléctrica, ordonând forțelor armate să ocupe instalațiile acestei companii.
Măsura luată marți survine la scurt timp după naționalizarea de către guvernul argentinian a companiei energetice YPF, deținută în proporție de 57,4% de către compania spaniolă Repsol, anunță publicația financiară „Wall Street Journal”.
„Regretăm decizia guvernului bolivian, decizie care se bazează pe motive pe care noi nu le cunoaștem”, a declarat Antonio Prada, purtătorul de cuvânt al companiei. „Aceste acțiuni sunt contrare spiritului pieței libere și a principiilor ordinii de drept care ar trebui să guverneze mediul internațional de investiții”. Sursa

Foto: cotidianul.ro

Este o lovitura, extrem de dura pentru spanioli, daca este sa ne luam dupa situatia critica, in care se afla spania, datorita crizei mondiale, Spania este foarte afectata de criza, somajul a trecut de 25%,  Iar statul spaniol, sigur a calculat la bugetul de stat, bani proveniti din IVA. provenit de la la aceste companii, care detineau aceste resurse, petrol si energie electrica.
Alti recupereaza bogatiile tarii, numai romanii, le ofera gratuit investitorilor strategici.
Are romania curaj sa nationalizeze ce sa furat?

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*