casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Bolivia a nationalizat energia!

eurogsm.ro

- ADS -

Inca o un picior in OO FMI, si investitorilor strategici, nominalizati de asasini economici FMI, Dupa ca argentina a nationalizat acum ceva timp petrolul, acum vine randul altui stat, curajios, sa nationalizeze bogatiile furate de acesti asasini economici. Este vorba de Bolivia.

Evo Morales, pre╚Öedintele Boliviei, a confiscat activele locale ale companiei spaniole de furnizare de energie electric─â Red El├ęctrica, ordon├ónd for╚Ťelor armate s─â ocupe instala╚Ťiile acestei companii.

M─âsura luat─â mar╚Ťi survine la scurt timp dup─â na╚Ťionalizarea de c─âtre guvernul argentinian a companiei energetice YPF, de╚Ťinut─â ├«n propor╚Ťie de 57,4% de c─âtre compania spaniol─â Repsol, anun╚Ť─â publica╚Ťia financiar─â ÔÇ×Wall Street JournalÔÇŁ.

ÔÇ×Regret─âm decizia guvernului bolivian, decizie care se bazeaz─â pe motive pe care noi nu le cunoa╚ÖtemÔÇŁ, a declarat Antonio Prada, purt─âtorul de cuv├ónt al companiei. ÔÇ×Aceste ac╚Ťiuni sunt contrare spiritului pie╚Ťei libere ╚Öi a principiilor ordinii de drept care ar trebui s─â guverneze mediul interna╚Ťional de investi╚ŤiiÔÇŁ. Sursa

melimeloparis.ro

Foto: cotidianul.ro

Este o lovitura, extrem de dura pentru spanioli, daca este sa ne luam dupa situatia critica, in care se afla spania, datorita crizei mondiale, Spania este foarte afectata de criza, somajul a trecut de 25%,  Iar statul spaniol, sigur a calculat la bugetul de stat, bani proveniti din IVA. provenit de la la aceste companii, care detineau aceste resurse, petrol si energie electrica.

Alti recupereaza bogatiile tarii, numai romanii, le ofera gratuit investitorilor strategici.

Are romania curaj sa nationalizeze ce sa furat?

VIZUALIZAT 22 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Las─â un r─âspuns