Bolonavii de cancer din romania.Incotro?

0

Eu am mai spus ca in romania se duce o mare campanie de depolulare a tarii.Mai sunt uni care ma fac in tot felul, dar asta este treaba lor.
Necazul bolile,moartea unui om. Bucuria altora,care au dupa acestia  un profit urias. asa se face ca in lume. Mafia medicamentelor au grija sa se imbolneveasca cat mai multi oameni.in special de boli letale. pentru care multi dau  oricat sa mai traiasca.In acest fel industri farmaceutica a inceput sa introduca in mancare, chimicale pentru a provoca aceste boli.
Bolile de care sunt ei interesati sunt:diabet,cancer, bolile digestive etc. toate astea vin la pachet cu mancarea pe care o consumam zilnic. 99,99% din mancarea consumata in fiecare zi. contine otrava,”degizata” in E-uri, In acest fel acesti criminali sunt siguri ca consumul a acestor  otravuri zilnice. timp de 1 an. aduc aceste boli. In acest fel ei au profiturii enorme. din vanzarea de medicamente. Sa nu uitam ca romani sunt cobai codexului alimentar.

Foto: Mediafax

Romania are cea mai mare rata a mortalitati din europa.si cea mai mica speranta de viata. Coruptia de 100% in sistemul sanitar. iar malpraxisul este  garantat de stat in romania.
Sa trecem direct la subiect: In romania sunt aprox. 100.000 mii.(poate chiar mai mare) Acesti oameni sunt o povara pentru statul roman.
Asa sa ajuns ca este mai bine ca ei sa dispara.cum? Simplu nu le mai dam medicamente.Si cum in romania,este lege ca un hot sa aiva monopol pe ceva, sa ajuns ca in romania sa fie un singur importator de Morfina.

Lipsa medicamentelor împotriva durerii şi a unor citostatice reprezintă în acest moment o ameninţare suplimentară pentru bolanvii de cancer. Cezar Irimia, preşedintele Federaţiei Asociaţiei Bolnavilor de Cancer, avertizează că „mulţi pacienţi afectaţi de această boală sunt în pericol de a sfârşi în dureri groaznice, din cauza lipsei  de morfină”. Pentru că, zilele acestea, principalul producător de opioide oncologice, Mundipharma, a anunţat că îşi încetează activitatea în ţara noastră. „S-a luat decizia de a ne retrage reprezentanţa în mod direct din România şi portofoliul să fie preluat de un partener local”, ne-a precizat Mihai Bundoi, country ma­nager Mundipharma. Trebuie spus că acest producător acoperea, în ţara noastră, aproximativ 60% din ce­rerea de opioide oncologice.SURSA

Eu sunt totusi curios,cine va fi noul importator de morfina.Sper sa nu fie o firma ungureasca din ungaria,sau romaneasca patronata de un ungur.
Oricum nu intereseaza pe nimeni de soarta romanilor. In urmatoarele zile vor mai scapa de  povara unor romani bolnavi.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*