Britanicii i-a furat banii Sexy Brăileanca!!!!

0

sexy-braileancaFlorina Mihăilă, cunoscută drept Sexy Brăileanca, trece prin momente cumplite, după ce poliţiştii de pe aeroportul din Londra i-au confiscat toţi banii pe care-i avea la ea şi au acuzat-o de prostituţie. Blonda susţine că mersese în Anglia pentru a-şi schimba implanturile mamare. Starleta nu a bănuit însă nimic din ceea ce avea să i se întâmple.
Florina spune că poliţiştii au oprit-o pe aeroport, i-au confiscat cele 3.000 de lire sterline pe care le avea asupra ei şi au acuzat-o că banii provin din servicii oferite bărbaţilor. Incidentul a avut loc marţi, în jurul prânzului, pe aeroportul din Luton, din apropierea Londrei. Românca a revenit în ţară cu o companie low cost şi în prezent se află la Piteşti, la iubitul ei.
Brăileanca susţine că a încercat să le explice acestora că are banii de la mama ei şi că în România este o persoană cunoscută. 
„Mor de ciuda pentru că mă acuză pe nedrept. Le-am explicat că în România sunt cunoscută, că îmi câştig banii singură pentru că dansez în cluburi, că mama are o situaţie materială bună şi îmi trimite bani. Le-am mai spus că am schimbat la un Exchange din Brăila. Nu mi-am cumpărat nici măcar o pereche de chiloţi. Plâng de 2două zile întruna. Mi s-a transmis că nu mai am nicio şansă să-mi recuperez banii„, a mărturisit Sexy Brăileanca.
Blonda spune că poliţiştii nici nu au vrut să audă explicaţiile ei şi i-au cerut să facă dovada banilor, după ce au jignit-o şi au manifestat un comportament abuziv.
„M-am speriat foarte tare şi mi s-a făcut rău. Au fost agresivi şi-mi spuneau că: «toate femeile românce sunt prostituate, românii nu au ce căuta în ţara noastră. Nu ai dreptul să pui întrebări. Eu sunt poliţistă şi e datoria mea să te interoghez. Eşti româncă şi ai venit să te prostituezi»”, ne-a declarat Sexy Brăileanca. 
Starleta a mărturisit că intenţionează să-şi angajeze un avocat deoarece a fost ameninţată că la proces va fi desfiinţată.
vibratoaredelux.ro
„La un moment dat, mi-au adus un translator, pentru că mi s-a făcut rău şi nu mai puteam vorbi cu ei. Toată lumea din aeroport se uita la mine, pentru că mi s-a făcut rău şi era să leşin. Mi-au dat apă”, a mai spus aceasta.
Florina a precizat că a avut o ţinută adecvată, decentă şi că nu a atras atenţia în niciun fel. În imagine, se observă că aceasta era îmbrăcată decent, într-o pereche de jeanşi, cu o bluză, peste care a pus o geacă de culoare roşie. sursa

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*