pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Bugetarii specie ocrotita de lege.Sau handicapati?

eurogsm.ro

- ADS -

Exista in Romania o hartie igienica sub brand-ul  Constitutia Romaniei. Undeva pe acea hartie igienica. exista un rahat. uitat de cineva. numit:   ARTICOLUL 16
Egalitatea în drepturi. [Mai multe…]
(1) Cetatenii sunt egali în fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege
Zi sa mori tu( ma refer la parinti constitutiei. Antonie Iorgovan & Silviu Brucan) care din fericire au crapat.
Este o prostie.Si cine crede asta un prost.In romania NU exista  Nimeni nu este mai presus de lege

Mai nou romani sunt catalogati in functie de unde esti angajat.la patron sau la stat

Ex:

1- UniCredit invita bugetarii la sediul bancii pentru reesalonarea creditelor

UniCredit Tiriac Bank isi sfatuieste clientii bugetari sa se prezinte la banca pentru a obtine solutii de restructurare a creditelor, inainte de a intra in incapacitate de plata.
UniCredit Tiriac Bank are un portofoliu de aproximativ 500.000 de clienti pe divizia retail, iar 10% din acestia sunt bugetari.
“In conditiile scaderilor salariale anuntate, noi le propunem clientilor solutii de plata a ratelor, insa urmeaza ca acestia sa decida daca au nevoie de astfel de solutii sau nu”, a explicat Zoltan Major, vicepresedinte al UniCredit Tiriac Bank, divizia Retail.
Acesta a subliniat faptul ca banca nu va astepta sa apara primele cazuri de neplata a ratelor, ci va veni cu solutii din timp.
In aceasta perioada, banca contacteaza toti clientii persoane fizice in vederea semnarii actelor aditionale pentru contractele de credit in derulare, in conformitate cu noua ordonanta privind creditele. Sursa

2-Lucian Filip, director Omniasig: Ca şi pensionarii, bugetarii vor beneficia de avantaje la CASCO

În luna august, bugetarii vor primi lefuri mai mici. Deocamdată, companiile de asigurări nu au lansat oferte dedicate bugetarilor, însă aceştia ar putea beneficia de promoţii similare celor derulate pentru pensionari.

Pentru bugetari se apropie o perioadă dificilă, după reducerea salariilor cu 25%. Campania EVZ „Viaţa la -25%” vă prezintă soluţiile care pot fi aplicate pentru a diminua costurile generate de încheierea unei asigurări sau pentru a renegocia cu succes contractul de leasing.
Una dintre soluţii este plata lunară a primei la CASCO şi nu semestrial, deoarece în acest caz efortul financiar ar fi prea mare. Astfel, a explicat Lucian Filip, directorul adjunct de vânzări, din cadrul companiei Omniasig, clientul poate cere companiei de asigurări rescadenţarea plăţii primei de asigurare.
De asemenea, clienţii pot schimba compania de asigurare, dacă unul dintre competitorii acesteia oferă un preţ mai bun. Însă, avertizează Lucian Filip, înainte de a semna orice contract, acesta trebuie citit cu atenţie. Citeste mai mult

3-bonuri compensatorii in loc de salarii taiate

Vicepresedintele Senatului, prof. dr. Dan Voiculescu, solicita guvernantilor sa puna aceasta masura in practica. Termenul de rascumparare a bonurilor va fi de minimum sapte ani, cu o dobanda stabilita intre stat si banci In luna iunie, guvernul a luat masuri de austeritate extrem de dure, dar a dat asigurari ca din 1 ianuarie 2011 va reveni asupra acestei decizii. Intre timp, Cabinetul Boc a uitat ce a promis si nu pare sa aiba nici solutii pentru redresarea situatiei. Senatorul Dan Voiculescu propune ca statul sa isi achite datoriile catre bugetari prin acordarea de bonuri valorice.

Reducerea salariilor din sistemul pu­blic a adus economii firave la bu­ge­tul de stat, dar i-a ingropat in datorii pe bugetari. La patru luni dupa ce ac­tua­la guvernare a decis sa taie 25% din veniturile tuturor angajatilor, fara niciun fel de criteriu de performanta ori eficienta, tot mai multi bugetari cer bancilor sa le reesa­lo­ne­ze creditele, pentru ca nu mai au cu ce sa le achi­te. In prezent, din cei 1,3 milioane de an­ga­jati in sistemul public, mai mult de ju­ma­tate sunt datori la banci. Din partea guvernului, bugetarii primesc doar promisiuni ca de anul viitor ar putea fi ceva mai bine. Cabi­ne­tul Boc vorbeste despre o posibila majorare a salariilor, de cateva procente in 2011, dar in niciun caz nu se va reveni la cele din iu­nie 2010. In acest context, Dan Voi­cu­lescu, vicepresedintele Senatului, propune o noua solutie prin care sta­tul sa acorde bugetarilor bonuri com­pen­sa­torii cu o valoare egala cu diminuarea sala­ria­la suferita in perioada 1 iulie-31 decembrie 2010. Termenul de rascumparare a acestor bo­nuri va fi de minimum sapte ani, cu o do­ban­da stabilita intre stat si banci. Nu este prima propunere de acest tip lansata de liderul PC. Ideea acordarii unor titluri de stat, lansata in luna iulie, a fost trecuta cu vederea de actuala gu­vernare, desi analistii economici con­si­de­rau ca masura ar fi fost una fezabila. Sursa

Ex: pot continua. dar cea mai buna este asta:

4- Subvenţii doar pentru cine angajează bugetari

Firmele care angajează bugetari concediaţi ar trebui să primească o subvenţie echivalentă cu ajutorul de şomaj, potrivit unei propuneri legislative depusă în Parlament şi semnată de liberalul Crin Antonescu în numele grupului de iniţiatori.

“O măsură de stimulare pentru angajatorii care încadrează în muncă persoane disponibilizate din sistemul bugetar înscrise în evidenţa Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă cu statut de şomer. În acest sens toţi angajatorii care încadrează în muncă persoane aflate în această situaţie vor beneficia de o subvenţie pentru fiecare angajat care a fost disponibilizat din sistemul bugetar echivalentă cu o sumă egală cu ajutorul de şomaj pe care ar fi fost îndreptăţit să îl primească”, se arată în expunerea de motive a propunerii pentru „reglementarea unor măsuri de stimulare a angajatorilor care încadrează în muncă persoane disponibilizate din sistemul bugetar”.

Subvenţia ar urma să fie virată lunar de la bugetul de şomaj pentru perioada în care angajatul ar fi beneficiat de ajutor de şomaj, iar angajatorul ar fi obligat să păstreze salariatul pentru dublul perioadei în care ar fi primit de ajutorul de şomaj

Iniţiatorii cred că prin stimularea financiară a angajatorilor se vor crea noi locuri de muncă în sistemul privat, iar treptat bugetul ar fi degrevat de cheltuieli. Sursa

Asta inseamna ca daca nu esti bugetar nu insemni nimic pentru Romania. si doar bugetari sunt cetateni Romani.Si asta mai inseamna ca in romania sa descoperit o specie ocrotita de lege.Bugetarul Sau  sunt handicapati?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nVDBHxVFHwg]

VIZUALIZAT 59 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și
5 Comentarii
 1. dumi spune

  hai sa nu exageram,nu toti bugetarii sunt …nu ca m-as simnti cu musca pe caciula…

  1. @InfoRol spune

   Daca ne uitam la cate favoruri se fac pentru ei. Doar banuim. Si daca ei din interior se apara si se acopera unul pe altul si nu se elimina jigodile dintre ei TOTI sunt bagati in aceiasi oala.

   Oare la cati nu li sa intamplat.ex: din reclama. sau cand mergi la o institutie sa te trimita la plimbare pentru ca amanta sefului nu are chef de tine?

  2. asasinuxp spune

   Nu toti,majoritatea.Statul este in acest moment cel mai prost administrator.

   1. @InfoRol spune

    Statul este cea mai buna vaca de muls

 2. rascumparari spune

  Nici eu nu inteleg de ce atatea favoruri si exceptii pentru bugetari. La privat muncesti mult mai mult si nu mai beneficiezi de atatea „atentii”.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: