Cainii au dreptul la viata,oamenii NU!!!

0

Mai spun inca o data ca: Caini vagabonzi sunt o mare problema, si implicit un mare pericol public.  Doar in  Capitala sunt: Datele centralizate la spital arată că în 2010 a fost înregistrat un vârf al numărului de cazuri de persoane muşcate de câini, acesta ajungând la: “În 2009 au fost 762 cazuri, în 2008 – 673 de cazuri, în 2007 – 559 de cazuri, în 2006 – 548 de cazuri, în 2005 – 798 de cazuri, iar în 2004 au existat 694 de cazuri” potrivit  datelor facute publice de Matei Balș azi in primele 9 luni a anului 2011: Aproximativ 10.000 de persoane se prezintă anual la Centrul Antirabic din cadrul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș LINK ARTICOL Unde veti vedea si poze cu victime muscate de caini.


Sa votat legea care da voie primariilor locale sa omoare acest caini,”Orgazmele” care se ocupa de asazisa protectie a animalelor au sarit in sus, ca cica nu se respecta legea fundamentala,si drepturile animalelor. este incredibil, adica sa inteleg ca exista o constitutie a animalelor? „Animalele” din opozitie au contestat eutanasierea animalelor la CC,
Ce este interesant. este faptul ca acesti „iubitori de animale” striga in gura mare ca este o crima asupra animalelor,
Acum ceva timp niste „doamne urlau in parlament ca se omoara caini. acea doamna avea o blana la gat(nu blana ginecologica), Iar sa nu imi spuna acestii oamenii ca ei nu mananca carne (oare acea carne din ce este din KKT??)
Stire aparuta azi: O haită de câini vagabonzi a atacat o elevă de 18 ani, într-un parc din Craiova. Fata a ajuns la spital cu răni multiple, dar care nu-i pun viaţa în pericol. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

Deci caini au dreptul la veata,oameni NU.Nimeni nu spune de dreptul la viata a oamenilor: La acesta intrebare raspunde  o persoana care se ocupa de acesti caini in sighisoara:
“Caini vagabonzi sunt o afacere. iar viata unui copil  este mult mai ieftina,decat a unui caine,,
Sunt ferm convins ca asa este!!!!!
 
EDIT: Am uitat ceva important. Eu cred ca atacul asupra acestei tinere. este o  inscenare pusa la cale de Basescu,pentru a justifica omorarea cainilor!!!

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*