pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Calculeaza cantitatea de curent consumata.

eurogsm.ro

- ADS -

In romania curentul electric  este destul de scump.fata de alte tari.Raportat la pret- salar. Din aceste motive multi oameni in general batrani scot din priza cam tot ce se poate pentru a reduce consumul de Energie electrica.

Mai sunt si alta categorie de persoane. in general tineri care au un calculator si intreaba pe forumuri cat consuma calculatorul meu lunar. Din acest motiv m-am hotarat sa fac un mic tutorial cu un link unde se poate calcula consumul de energie electrica. in functie de aparat. consumul in KW. a aparatului si in functie de durata folosiri lui in ore. si de numarul de aparate functionale. Vezi Imaginea.

Calculatorul respectiv este impartit in cate-va categori:

Iluminat – care cuprinde becurile folosite in casa. Becuri economice/ folrescente. Vezi Imaginea.

Electrocaznice. Care cuprinde toata gama de electrocaznice. Vezi Imaginea.

Climatizare care cuprinde urmatoarele aparate. Vezi Imaginea.

Comunicati Care cuprinde urmatoarele aparate Vezi Imaginea.

Scule. Care cuprinde urmatoarele.Vezi imaginea.

Mai exista o casuta unde puteti introduce voi si alte aparate electrice care nu se gasesc in categoriile de mai sus. Vezi imaginea.

Casutele cu putere in wati se poate edita in functie de consumul de energie electrica consumat de acel aparat electric.Iar daca doriti analiza consumului calculat de calculator il puteti trimite prin mail. pentru analiza. Acest calculator este foare util inainte de a cumpara un aparat electrocaznic. pentru a sti cantitatea de curent electric consumata

Toate acestea se pot face pe Aceasta pagina. Link calculator

VIZUALIZAT 29 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns