Campanie electorala,sparge acest site oprisanu.ro

0

Daca pana acum, Romani erau invatati cu oferte de mita electarala de;sosete,chiloti,faina,zahor,pui,mici,mustar,tarata,miei, tel. mobile etc. Acum cei mai experti in acest domeniu vine cu o noua metoda,aparent una banala,si in acelasi timp inedita, Dar ea are dedesupturi multe,
Daca pentru a se frauda alegerile pana acum, se foloseau datele mortilor,se vota de mai multe ori, metode deja cunoscute, Acum sa inventat o noua metoda, Organizarea unor concursurii, in care conditile de participare cer obligatoriu aceste date, In acest fel vor putea folosi datele pentru a se complecta buletinele de vot.

Ia priviti ce ia fatat mintea unui candidat:

Premii pentru primii cinci concurenţi care reuşesc să spargă siteul candidatului propus de PSD pentru Primăria Municipiului Botoşani.
Premiul 1: cameră video digitală,
Premiul 2: aparat foto digital,
Premiul 3: imprimantă multifuncţională,
Premiul 4: telefon mobil,
Premiul 5: sistem boxe şi cameră web.
În plus, dacă va câştiga alegerile din 2012, primarul Gabriel Oprişanu va propune celor cinci câştigători o colaborare pentru îmbunătăţirea siteului Primăriei Municipiului Botoşani şi pentru dezvoltarea sistemelor informatice destinate serviciilor publice adresate cetăţenilor.

Pana aici nimic anormal,si in mare parte sunt de acord cu el, este o initiativa buna, Ce pare dubios este:

Condiţii de participare:

  • domiciliul în municipiul Botoşani
  • vârsta minimă 16 ani, ambiţie
  • cunoştiinţe avansate de utilizare a computeruluiVor fi validaţi drept câştigători primii cinci concurenţi care vor reuşi:
  1. Să treacă de sistemele de securizare a siteului.
  2. Să modifice pagina de concurs (fisierul „concurs.txt” de pe server), în sensul că îşi vor trece numele şi prenumele în dreptul premiului, în ordinea în care a fost editat fişierul. Atenţie! Premiile vor fi acordate în ordinea în concurenţilor care au editat pagina, chiar dacă un concurent îşi va trece numele pe o poziţie completată anterior de un alt concurent.
  3. Să trimită un email la adresa spargesiteul@oprisanu.ro în care să menţioneze datele de contact (nume, prenume, seria şi numărul cărţii de identitate, telefon, adresa de IP utilizată) pentru a fi anunţaţi în vederea acordării premiului.

Dacă nu aţi reşit să spargeţi siteul, trimiteţi un email la adresa spargesiteul@oprisanu.ro cu datele menţionate la punctul 3.
Site-ul in cauza este http://oprisanu.ro/spargesiteul

Eu am 2 intrebari:
1)Asta ce este cu rosu eu 1 nu”o inteleg, Pentru ce sunt acele date daca nu reusesti?
2)Vor fi folositi acesti tineri, si pentru a sparge site-urile, contracandidatilor,ziarelor online care vorbesc de rau. pe cine nu trebuie? sau a altor partide?
Cea mai originala metoda este asta,Politiciană spaniolă -topless pentru voturi Abia astept sa vad asta si in Romania,

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*