Cancerul o afacere profitabila!

0

Cand a izbucnit scandalul in tomania, cu medicamentele pentru bolnavi de cancer. Am spus ca. Acesta este o afacere:

Necazul, bolile, moartea unui om. Bucuria altora, care au dupa acestia un profit urias. asa se face ca in lume. Mafia medicamentelor are grija sa se imbolneveasca cat mai multi oameni. In special de boli letale. pentru care multi dau  oricat sa mai traiasca. In acest fel industri farmaceutica a inceput sa introduca in mancare, chimicale pentru a provoca aceste boli.
Bolile de care sunt ei interesati sunt: diabet, cancer, bolile digestive etc. toate astea vin la pachet cu mancarea pe care o consumam zilnic. 99,99% din mancarea consumata in fiecare zi. contine otrava,”degizata” in E-uri, In acest fel acesti criminali sunt siguri ca consumul, a acestor  otravuri zilnice. timp de mai mult timp, aduc aceste boli.  In acest fel ei au profiturii enorme. din vanzarea de medicamente.Sa nu uitam ca romani sunt cobai codexului alimentar.
<center>Sursa Foto: mymed.ro</center>

Pentru aceste afirmati. A fost un nene,(student la farmacie) Care m-a. facut cum i-a venit la gura. Cum ca nu este posibil, ca industria farmaceutica, sa aiva aceste interese etc.
Doar ca. acum vine un articol din presa straina, preluat de presa romana. RTV.net Care spune asa:
Un tratament ieftin împotriva cancerului, considerat neprofitabil de companiile farmaceutice
 

Organismul uman poate învinge tumora canceroasă în cazul activării mitocondriilor suprimate de boală.
n cursul mai multor experimente, preparatul conceput de oamenii de ştiinţă canadieni şi-a dovedit eficienţa în cazurile de cancer pulmonar, mamar şi la creier, fără efecte secundare asupra sănătăţii. Testele au fost efectuate pe rozătoare cu forme severe de cancer. În consecinţă, celulele canceroase ale şobolanilor au început să se reducă atunci când le-a fost administrată apă cu dichloroacetate,
Companiile farmaceutice nu s-au arătat însă interesate de procesul de studii clinice şi legalizarea tratamentului ieftin cu dichloroacetate ca medicament brevetat în oncologie, deoarece estimează că acesta nu este profitabil pe termen lung pentru ele,

Cele spuse de mine mai sus. Se adeveresc in mare parte. Totul este o afacere, Iar interesul lor de a vinde mai mult, este clar. Daca nu se imbolnevesc oamenii singuri. Ii ajutam noi. Prin codexulul alimentar.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*