Cand socialistii devin mari patrioti

2

Ca si simplu cetatean al acestei tari, imi permit sa afirm ca inca mai exista comunism si imi rezerv dreptul de a arata cu degetul, catre cei care se fac vinovati de distrugerea Romaniei.
Dupa 1989, comunistii, s`au transformat din militanti isterici ai epocii de aur, in mari democrati victimizati si terorizati de catre vechiul regim,
iar in ultimii 23 ani, a inceput sa se vada o frustrare fizica si mentala, la orice inseamna incompetenta din partea lor.
Chiar daca nici puterea actuala nu`i usa de biserica, cel putin ne`au avertizat cum ne va afecta „criza”, „provocata de Basescu” (aci il citez pe vecinul de pe strada Zambaccian ).
Artizanul distrugerii Romaniei si tradator in acelasi timp, Iliescu ne`a bagat fortat pe gat, termenul de „economie de piata”, termen care nu avea nicio legatura cu realitatea de atunci, Romania fiind o tara cu o economie si productie egala cu a Frantei,el semnand primele contracte cu Banca Mondiala si Fondul Monetar International (februarie 1990).

Aceste scursori umane, inveninante de ura si antiromanism, nu vor sa conceapa sub nicio forma ca ROMANII au votat un REFERENDUM, in care vor mai exista doar 300 de hoti, nu 312 (Antonescu) sau 318 (Ponta), asa cum au „recalculat” liderii celor doua partide „mari” aflate in opozitie.
Acesti doi indivizi, care nu au legatura cu politica, singurele argumente care le aduc sunt doua cuvinte: „Jos Basescu”.Ei uita un aspect foarte important, de fapt nu`l uita, il ignora cu desavarsire: „presedintele Basescu, este cel mai modernizator presedinte al tarii de la A.I. Cuza, incoace”.
Fiind comunisti, nu li se pare normal ca lumea sa le spuna ce sa faca ci din contra, vor sa comande si sa conduca sub teroare tara, la fel cum au condus`o 64 ani.
De cand sunt lansati in politica, pe Ponta nu l`am auzit sa vina sa`si prezinte programul electoral sau de guvernamant.
Pe Antonescu, nici atat, acesta din urma fiind absent total.Un prieten de`al meu imi spunea ca nu`i necesar sa mearga la sedintele parlamentare in fiecare zi; i`am raspuns ca asta este serviciul lui, pe banii nostrii, chiar si ai lui. Eu daca as lipsi 2 zile de la lucru, m`ar da afara !!!
 

1 afisări

2 răspunsuri la “Cand socialistii devin mari patrioti”

  1. …pai daca o sa o tina tot asa politica de Bucuresti, se vor dizolva unii pe altii si cine va iesi invingator? … Cei care stau la guvernare…sau mai bine zis in umbra guvernarii…de multa vreme…si care pregatesc pas cu pas momentul propice … cand poporul roman va fi sleit de aceste lupte politice si de repercursiunile lor economice …

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*