pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Castiga 2 licente la Spyware Doctor 2011/1 an

eurogsm.ro

- ADS -

Spyware Doctor este un antispyware de top, care detecteaza si elimina o multime de programe daunatoare cum ar fi programele spyware, adware, trojan, keylogger si spybot.
Spyware Doctor evolueaza în permanenta si la fiecare noua versiune este actualizat sa fie adaptat la modificarile amenintarilor si la cele noua aparute. Astfel PC Tools Spyware Doctor va fi totdeauna printre cele mai bune programe antispyware. Compania producatoare PC Tools  a fost achizitionata anul acesta de symantec (norton)

Noul Spyware Doctor este mai mic decât predecesorii datorita functiilor care ruleaza în principal în fundal, independent de interfata principala. Aceasta noua arhitectura are ca rezultat ca meniul principal, poate sa porneasca în câteva secunde. Protectia automata a Spyware Doctor porneste odata cu secventa de boot a sistemului, asigurând o protectie superioara.
Design modular:
Designul modular Spyware Doctor a fost extins asupra întregului program. Acest design permite Spyware Doctor sa integreze noile technologii de detectie a amenintarilor rapid si imediat ce apar!
Technologie spider:
Scanarea tip Spider Scanning, foloseste o combinatie a amprentelor si amenintarilor cunoscute cu o technologie euristica, pentru a identifica rapid si eficient programele spyware, si pentru a minimiza timpul de detectare.
Intelli-Scan:
Spyware Doctor introduce noua technologie Intelli-Scan conceput special pentru cautare si eliminare rapida a programelor spyware active. Intelli-scan poate elimina toate programele spyware care sunt active în sistem în numai 2-3 minute.
Update automat si incermental:
Smart Update este absolut automat, si ruleaza în fundal, fara interventia utilizatorului, si reînnoieste baza de date si programul, imediat ce apar noile technologii. Baza de date este reînnoit incremental, ceea ce înseamna ca este extins cu noile amprente, în loc sa fie descarcat în întregime, ceea ce are ca rezultat update mai rapid si mai frecvent.
Noi technologii de detectie rootkit:
Fiind în fruntea clasamentului în ceea ce priveste detectia de rootkit, Spyware Doctor aduce noi îmbunatatiri acestei tehnologii, prin cautarea euritica. Amenintarile sunt detectate si blocate imediat cu aceasta noua technica.
Protectie proprie:
Spyware Doctor a extins protectia asupra propriului program, împotriva programelor care încearca dezafectarea protectiei antispyware. Aceasta noua functie a Spyware Doctor asigura o protectie permanenta.
File Guard:
File Guard este capabil sa blocheze fisierele suspecte care sunt downloadate de pe internet, acestea fiind blocate înainte sa faca ravagii în sistem.

Aceasta versiune are multe imbunatatiri aduse.Inclusiv  interfata in limba romana( traducerea nu este  totala)Dupa cum veti vedea si in imaginile puse de mine

Interfata principala

Interfata pentru scanare

Interfata modulelor de protectie.

Interfata setari generale:

Interfata setari scanare:

Interfata setari complexe:

Aici puteti face un CD/USB.pentru Recovery.

Pentru a participa la concurs trebuie sa Intrati Link pagina concurs Si sa urmati regulamentul Concursul va dura 1 zi

Bafta Tuturor

VIZUALIZAT 26 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns