Castigatorii celor 10 autoturisme Dacia oferite de Catena

0

In urma tragerii la sorti transmisa in direct, de Romania TV, azi de la ora 12:30, au fost extrase cele 10 taloane castigatoare pentru cele 10 autoturisme oferite de Catena in cadrul campaniei „Mos Craciun iti poate da o Dacia pentru inima ta”, desfasurata in perioada 13 noiembrie – 20 decembrie.
Astfel, cele 10 taloane au fost depuse de urmatorii participanti la concurs:
donaonline.ro
 
 
1. POPOVICIU ERICA, Dej
2. BADICA ADINA MIHAELA, Mioveni
3. CONDURACHE MARIA, Timisoara
4. CALIN ANUTA, Bacau
5. STAN EUGENIA, Satu-Mare
6. FABIAN MARIA, Negresti-Oas
7. DINDIRICA FLORICA, Giurgiu
8. VOINEA ILEANA, Ramnicu Valcea
9. CHIVOIU MIOARA, Focsani
10. POPESCU EUGEN, Caracal
 
 
 
 
Taloanele castigatoare extrase au fost  validate intr-o prima etapa – verificarea datelor inscrise in taloane – de catre comisia formata din Alina Marinescu, director general Catena, Eduard Sandulescu, coordonator marketing OTC si non-farma, si Alexandra Ionica, avocat.
Pe de alta parte, au fost extrase si 10 taloane de rezerva, in cazul in care cei 10 castigatori desemnati nu prezinta dovezile necesare validarii castigului.
In cea de-a doua etapa a validarii premiilor, castigatorii vor fi contactati telefonic pentru a li se oferi toate detaliile necesare si vor fi invitati in farmacii (li se va indica exact in care anume farmacie Catena trebuie sa se prezinte), cu cartea de identitate si bonul fiscal in baza caruia au completat talonul, potrivit regulamentului.
Abia dupa confirmarea acestor date, castigatorul poate intra in posesia premiului.
celulita tratament
In vederea validarii talonului castigator, participantii castigatori vor trebui sa se prezinte in farmacii pana la data de 12.01.2018 (inclusiv).
In situatia in care castigatorul anuntat nu se prezinta in farmacie sau nu se poate identifica cu actele inscrise pe talon si bonul fiscal in baza caruia a completat talonul, se va apela la taloanele de rezerva.
Astfel, dupa data de 12.01.2018, se vor afisa noii eventual castigatori, desemnati in baza taloanelor de rezerva extrase, in functie de ordinea extragerii. In termen de 2 zile de la momentul afisarii noilor castigatori, acestia vor fi contactati de catre reprezentantul Organizatorului/ farmaciei Catena si vor trebui sa se prezinte in farmacia Catena indicata in momentul contactarii in vederea validarii talonului castigator, in termen de maximum 7 zile de la momentul afisarii.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*