Cat de prost trebuie sa fii, sa confunzi laba de urs. cu piciorul de om!?

0

Ieri a aparut o stire titrata cu litere de 2 metri. Picior „de om” găsit în bagajul unui chinez la Otopeni.

Controlorii de la Brigada Antiteroristă de pe aeroportul Henri Coandă au avut joi o surpriză de proporţii: au descoperit ceea ce părea a fi laba unui picior de om în bagajul pe care un cetăţean chinez voia să-l ia în cala unui avion. Descoperirea a fost făcută cu ajutorul unui scanner de bagaje.
Există suspiciuni de crimă, iar poliţiştii urmează să-l ancheteze pe bărbat, care a fost reţinut. Acesta voia să plece spre Italia.
Aeronava cu care urma să plece chinezul nu a fost oprită la sol.
Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, doamna Laura Codruţa Kövesi, a dispus preluarea de către procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică, a cauzei având ca obiect incidentul petrecut pe Aeroportul Henri Coandă în cursul zilei de astăzi, 29.03.2012, când controlul bagajelor de cală ale unui pasager de sex masculin, a dus la descoperirea unei părţi a membrului inferior al unei persoane. sursa 

Azi ulterior sa facut ceva rectificari:
Cetăţeanul chinez, oprit ieri pe aeroportul  Otopeni, transporta in realitate o labă de urs pe care vroia să o vândă unui restaurant din Italia.
Eu ma intreb cat de prost trebuie sa fi, sa confunzi o laba de urs. cu un picior de om. De aici ne dam seama ca nu exista bancuri cu militieni, pentru ca totul este real.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*