Catalin Serban.Vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, suspectat ca a luat mita

1

Inca o dovada ca justitia este 99% corupta.
Nu pot sa nu ma abtin sa nu imi spun parerea despre o mare prostituata de lux. numita,  “Justitia din Romania” este in proportie de 99,99% corupta jegosa,imputita, si populata doar de niste hoti,criminalii, spagarii ordinari, care nu fac altceva decat sa isi faca avere pe spinarea poporului, si sa faca ce vrea maciuca lor, nimeni nu le poate face nimic”Nu pot sa nu ma abtin sa nu imi spun parerea despre o mare prostituata de lux. numita ……….,   “Justitia din Romania este in proportie de 99,99% corupta jegosa,imputita, si populata doar de niste hoti,criminalii, spagarii ordinari, care nu fac altceva decat sa isi faca avere pe spinarea poporului, si sa faca ce vrea maciuca lor, nimeni nu le poate face nimic”
Am mai multe informati, ca la timisoara, coruptia in justitie este generalizata! A ma fost postat aici, de cineva niste acuzati. Coruptie la Timisoara

Foto: adevarul.ro

Sunt ferm convins, ca persoana respectiva, (autoarea) are dreptate. Dar pentru a evita un proces ,am nuantat putin articolul.
Si acum dovada.
Catalin Serban, vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, cercetat de DNA alaturi de seful Politiei Moldova Noua, Nicolae Sava! Judecatorul este acuzat că ar fi luat 50.000 de euro mită.
Bani au fost ceruti, pentru a scoate bazma curata, un parlamentar, care a omorat 3 persoane.
Cu siguranta, va fi gasit nevinovat,Doar „hoti” se ajuta intre ei.

1 afisări

Un răspuns la “Catalin Serban.Vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, suspectat ca a luat mita”

 1. In Romania avem o justitie de cah.
  Justitia romana a devenit o latrina in care s-au strans si solidarizat impotriva firii umane, impotriva tuturor valorilor lumii civilizate si impotriva statului de drept, cele mai rapace, hidoase, infioratoare si dezgustatoare mutatii ale speciei umane in general si ale natiunii romane in special.
  Cea mai mare sursa de “coruptie” in Romania este AUTOCORUPTIA si nu banii sau mita primita de uscaturile din justitie aferente ori carei paduri. Autocoruptia este acel act exercitat de un magistrat impotriva vointei si constinei sale si mai presus, impotriva legii, cauzat de spaga pe care o cere in functie de santajul efectuat de toti cei ce se afla la putere prin intermediul institutiilor statului subordonate politic precum servicii secrete, procuratura, ANI, CSM, etc. Nu exista o teama a magistratului de ce ar putea pati daca emite decizii neconforme respectand vointa puterii politice ce genereaza in cazul celor slabi de inger AUTOCORUPTIA; decizii gresite, si impotriva interesului omului de rand.
  Ceea ce are insa sens in toate cazurile mele de la Curtea de Apel Craiova este ca cineva din varful partidului de la putere, in baza unei SPAGI LEGALE (consultanta) de 20.000 euro/luna doreste sa apere infractorii de la Alro Slatina care in acest mod beneficiaza de protectie la varful puterii, generand transformarea tari intr-un stat mafiot.
  In Slatina la Judecatorie si Tribunalul Olt, la Curtea de Apel Craiova Ministrului Justitiei Catalin Marian Predoiu prin casa de avocatura a socrului sau Zamfirescu Racotii & Predoiu a impus un sistem judiciar aservit si face totul pentru a tine in streang beregata magistratilor pentru a domni peste lege, sfidand regulile democratiei.
  Asa cum am afirmat, am constatat influente serioase din zona autoritatii in aceasta instanta unde nu mai putem vorbi de un complet de “judecata” ci de unul de “EXECUTIE”.
  In Romania justitia e mana in mana cu hotii si criminalii.
  Sunten victimele unui sistem politic hraparet si criminal, marca PSD si PD-L!
  Romania este capusata, pana la varf, de oamenii obedienti, de infractori in roba.
  La Curtea de Apel Craiova este fabrica de infractori in roba, pentru a apara infractorii care fura si jefuesc aceasta tara.
  Judecatorii acestei instante au un comportament antisocial, nu respecta favorabile ,,omului cu bani” de la Alro Slatina, fapt confirmat de Hotararile judecatoresti definitive si irevocabile date pana acum pentru a favoriza infractorii de la Alro Slatina avand in spate complicitatea oamenilor politici.
  Din punctul meu de vedere, Justiţia trebuie să fie independenta. În România însă, Justiţia este independentă de Lege. Cu alte cuvinte: îşi face de cap. În toate cazurile cu marii mafioti a devenit un instrument al Fărădelegii, pentru a proteja acesti mari iinfractori care le da ,,SPAGA”. Un om poate fi concediat de doua ori?
  De trei ani ma judec s-a aflu care decizie din cele doua are temei juridic. Tribunalul Olt si Curtea de Apel Craiova nu se pot pronunta, spunandu-mi ca cererea mea este neantemeiata.

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*