Caut editori. Din toata tara.

3

Dupa  cateva luni de pauza, si intentia de a renunta la acest  blog. am revenit si vreau sa dau drumul unui proiect mai vechi care insa nu sa pus in practica. In ce consta acest proiect:
1) Vreau sa fac in blog si forum  cate o categorie pentru fiecare judet/oras din tara,(ex:Sibiu) unde sa se posteze stiri,si alte articole din acel oras,

 Pentru asta este nevoie de editori din  toate localitatile tari, Si aici apelez la toata lumea care doreste sa faca acest lucru.Domenile de activitate sunt multiple.  Blogul nu are doar un singur target.(este unul general) daca nu exista un domeniu se poate face.

Pentru  a scrie articole pe realitateafaracenzura.ro nu se plateste, totul find facut benevol. Ti se ofera doar posibilitatea de a te promova.(si pe parcurs daca blogul va avea profit, si esti o persoana serioasa se pot imparti bani din reclame)

2) Pe forum ofer suport tehnic  pentru devirusari,reparatii pc etc, Am avut cazuri in care pentru a rezolva unele probleme  era nevoie de deplasare la domiciliu,Eu nu ma pot deplasa la Constanta,(CONSTANTA ESTE UN EX.) Am mai facut deplasari doar in orasul de domiciliu. Iar pentru a rezolva acesta problema am hotarat.

Sa ofer posibilitatea doritorilor care au cunostinte minime in acest domeniu, sa faca reparati la domiciliu(contra cost) prin intermediul Forumului, toate astea se pot face la intelegere cu cel care cere sprijinul.

Cei care vor  sa participe la acest proiect  Sa ma contactezi prin intermediul paginii de contact. sau sa lase un comentariu aici si sa`mi spui in ce domeniu vrei sa activezi.

1 afisări

3 răspunsuri la “Caut editori. Din toata tara.”

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*