Ce se protejeaza in accidentul aviatic din Apuseni?

0

Oraganele statului ROMAN au dat-o rau in bara in cazul  acest accident aviatic. Gafe peste gafe, incompetenta peste incompetenta, si normal, instalarea in functi mari si bine platite:  veri/verisoare,  amante/amanti,  mame/tati,  frate/sora, afini/afine, clientela politica etc. DAR, si coruptia generalizata din romania!
Se incearca musamalizarea acestui caz. (in proporti de 70% deja este musamalizat)
Dar, de ce? Sau ce se ascunde in acest caz?
1) Incompetenta celor pusi politic!?  Rodica Cazanciuc, verisoara lui Victor Ponta la ciolan!!!
2) Ascunderea traficului de organe la nivel inalt!?
3) Treaficul de organe pentru Campanile electorale!
 


UPDATE:1 La varianta 2, in curand vor apare niste bombe!!!( sunt dar nu pot fi facute publice inca, cel putin eu, sunt prea mic)


UPDATE:Fostul premier Adrian Nastase este acuzat de DNA ca, in 2004, a camuflat strangerea de fonduri pentru campania sa electorala prin initierea unui simpozion. Manifestarea „Trofeul calitatii in constructii” a fost organizata de catre Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC), iar taxele de participare incasate (peste 1,6 milioane de euro) au ajuns la patru companii controlate de doi dintre apropiatii familiei Nastase. De aici, banii au plecat, mai departe, spre o firma care a prestat diverse servicii in campania prezidentiala a liderului social-democrat!
Adaugat varianta 3) Este posibil se aduna bani pentru viitoarele campani electorale!Sub metoda lui nascase. Dar de data acesta varianta trafic de organe!
[yop_poll id=”2″]

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*