CEDO este o anexă a Fundaţiei pentru o Societate Deschisă a lui George Soros

0

Un jurnalist francez a reușit să demonstreze cum o mare parte din judecătorii care formează Curtea Europeană a Drepturilor Omului au lucrat pentru Soros

 
Potrivit datelor dezvăluite în publicaţia Valeurs Actuelles de jurnalistul Bastien Lejeune, aproape toți magistrații acestei înalte instanțe europene au fost finanțați de Open Society Foundations (OSF), una dintre ONG-urile magnatului, care a injectat deja peste 18 milioane de euro. Acest raport se referă, de asemenea, la lucrările și considerațiile lui Grégor Puppinck, CEO al Centrului European pentru Drept și Justiție.
Grégor Puppinck, directorul Centrului European pentru Drept și Justiție, spune că mulți dintre judecătorii CEDO sunt legați direct de Fundația Open Society a lui Soros.Concluziile anchetei sunt clare și puternice. Și se adaugă la numeroasele reclamații ale altor experți și cercetători, precum profesorul universitar Juan Antonio de Castro sau jurnalista italiană Francesca Totolo, care subliniază modul în care Soros a pus capăt existenţei unei reale societăți civile și a influențat procesele interne ale țărilor prin intermediul ONG-ului său Open Society Foundations. „Între 2009 și 2019, șapte ONG-uri, toate legate de Open Society, au trimis o parte dintre colaboratorii lor la Curte pentru a deveni judecători permanenți acolo. Dintre cei 100 judecători care au stat în această perioadă, 22 au o legătură directă cu una dintre aceste ONG-uri, „fie ca lider, beneficiar al finanțării sale, fie ca participant important și regulat în activitățile sale”, a detaliat ancheta. Acum, în opinia lui Bastien și Castro, încă mai există destui magistrați sub influenţa lui Soros.
 
„A devenit un maestru în arta dezorganizării lumii sub pretextul filantropiei”
Mulți dintre magistrați au fost finanțați de OSF de-a lungul carierei lor profesionale. Un astfel de exemplu este András Sajó, judecător la Curtea de la Strasbourg, unul dintre fondatorii Universității Centrale Europene George Soros, care a fost legat de Fundațiile Open Society încă din 1988. Un alt exemplu este cel al judecătorului Lech Garlicki, care a judecat cazuri ale organizațiilor din care făcea parte în timp ce participa la programe administrate de organizațiile sale. Fără îndoială, miile de decizii ale Curții Europene a Drepturilor Omului se orientează tot mai mult ideologic către pozițiile lui Soros.
Juan Antonio de Castro, fost înalt funcţionar al Organizației Națiunilor Unite, detaliază modul în care OSF-ul magnatului a finanțat diverse ONG-uri care lucrează în Mediterana salvând imigranții, precum și mai multe institute și organizații care s-au ocupat de promovarea idealurilor de independență în Catalunya. Asociații care au avut o legătură economică importantă cu guvernul de la Madrid, care era însărcinat să le acorde câteva milioane de euro din bani publici. Multe dintre rezoluțiile Curții Europene a Drepturilor Omului au luat decizii conform ideologiei promovate de Soros. Austria, Grecia și Italia sunt obligate de instanță să legalizeze uniunile persoanelor de același sex; Polonia este îndemnată să promoveze dreptul la avort; Franța este obligată să autorizeze schimbarea sexului în actele de identitate; Ungaria este obligată să elimine pedeapsa cu închisoarea pe viață. Toate acestea sunt rezoluții care au contribuit la generarea de instabilitate în aceste țări europene.
Adevărata concluzie este că Soros dictează legea sa în Europa prin Curtea Europeană a Drepturilor Omului, aflată  la mâna judecătorilor care au fost instruiți și finanțați de Fundația Open Society.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*