Cenzura pe Softpedia,Si apartenenta politica!!

0

Se stie deja ca forumul softpedia,este o imensa buda.Cenzura si bataia de joc, este la rang de virtute, Cazurile sunt multiple.Daca ai tupeu sa scrii ceva pe aria „Mosia lui Mosoti” despre partidul de unde sug „voievozi” este o mare problema. Acolo pe frontispiciu,scrie cam asa:
Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER.
Daca cineva mai crede ca conducerea softpedia,nu are apartenenta politica, este un imbecil.
Daca pe softpedia exista libera exprimare, atunci eu sunt Papa de la Roma.

Incepand din acest moment, utilizarea cuvintelor: „p o s t a c „, „pdlac”. „psdac” (la singular sau plural) precum si altele asemanatoare atunci cand va adresati altui user sau la modul general referitor la userii care au alte optiuni politice decat ale voastre, va fi considerat atac la persoana si va fi sanctionat direct cu warn, urmand ca la recidiva sanctiunile sa fie mai drastice! 
Acest mesaj a fost modificat de radumiki: 22nd December 2011, 16:08
Acum veti spune, da pai este normal, Este normal dar,depinde de cine este scris acel cuvant. Daca va uitati pe acolo, sunt niste curve platite pentru a posta, care fac ce vor, Normal, fac cota parte din incasari  cu moderatorii,si conducere.
Ieri a fost deschis un subiect. pe tema Internari in spital a „contabilului morti
Subiectul avea un caracter nu tocmai de lins in cur, a acestui „jeg” si normal a disparut.
Daca cautati pe acea arie, verti vedea ca subiectele de acest gen,sunt acceptate in functie de partid, Daca cautati acolo, despre moartea mamei lui Base, si despre moartea tatalui lui Boc, veti vedea ca sunt acceptate, mesajele de acest gen.
Oare ce culoare are acea …..?
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*