CNA a retras licenţa OTV. sugatorii USL au orgazme!!!

0

membrii_cnaConsiliul Naţional al Audiovizualului a retras licenţa audiovizuală a postului OTV din cauza amenzilor acumulate în decursul a patru ani şi rămase neachitate. Televiziunea lui Dan Diaconescu nu mai poate emite.

Sa nu uitam, ca acum 2-3 zile, se omorau, pemtru sefia CNA,  DAR castigator a fost:
Laura Georgescu, votată azi de membrii CNA ca viitor șef al instituției, are un CV care acoperă atât televiziunea (fiind producător al mai multor emisiuni de pe Pro TV), cât și administrația publică.
A fost director la Mihai Tatulici Production, producător la Chestiunea Zilei cu Florin

Laura Georgescu = Ralu filip

Călinescu (Pro TV), apoi consilier la cancelaria lui Adrian Năstase și, în ultimii ani, consilier la Departamentul pentru luptă Antidfraudă – DLAF din Guvern.
Paginademedia.ro vă prezintă CV-ul detaliat al Laurei Georgescu. Votată astăzi de membrii CNA ca viitor șef al instituției, Laura Georgescu (numită în CNA la propunerea Guvernului) va prelua poziția după ce Parlamentul o va valida.
Cu siguranta, criteriile politice, au fost de 1000&% ,
Cu siguranta, urmeaza cei care nu ling in cur USL, B1, si ziarele care nu ii pupa in pula pe USL-isti. Urmeaza  omorarea ziaristilor incomozi USL,
TOTI membri CNA sunt asteptati de ralu filip la un sprit!!!
MOARTE CNA si membrilor lor,  aserviti politic!!!
Sa nu uitam, ca dragoteasca, stia de ieri de acesta initiativa, dar si cacarau cu avortonul mincinos, au pomenit de ceva timp de inchiderea OTV.
Eu, cred ca PP-DD va castiga mult cu acesta inchidere!

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*